[Žinios trumpai] Okupantas pašiurpęs: „Vadai pavogė Kamazus, prisigėrė ir ėmė šaudyti į savus, galiausiai susprogdino granatą prie amunicijos sandėlio“ (Video)  ()

Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiasis žvalgybos direktoratas pasiklausė įdomų mobilizuoto „DLR“ gyventojo pokalbį telefonu. Kalbėjo apie draugišką ugnį, masinį girtavimą ir vagystes Rusijos kariuomenėje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įrašas liepos 3-iosios popietę buvo paviešintas oficialiame žvalgybos „YouTube“ kanale.

Kariškis pokalbio metu pasakojo giminaičiui, kaip jų vadai prisigėrė ir patys iššaudė savus.

„Praėjusį vakarą atėjome ir išgirdome, kad prie signalininkų pusės prasidėjo šaudymas, sprogimai. Pagalvojome, velniai žino kas ten vyksta. Ir tada jie pasiklausė: vienas kulkosvaidis šaudė... Mūsų nuostabūs supervadai, žinoma, po mėlynas aitvaras, nusprendė šaudyti signalininkų kryptimi“, – sakė bendradarbis.

Jis patikslino, kad prie amunicijos sandėlio vadams pavyko susprogdinti ir granatą.

„DLR“ kovotojas papasakojo ir apie jų pulkininką Stavrą, kuris sugebėjo iš Rusijos karių pavogti 10 sunkvežimių „KamAZ“ ir juos parduoti.

„Šitas sušiktas Stavras pasakė, kad mes visi čia mirsime“, – pažymėjo mobilizuotasis.

Jis taip pat kalbėjo apie žuvusį 19-metį kolegą. Jaunas vaikinas buvo įmestas į karą, nepaisant medicininės išimties. Ir dabar jie nori atimti iš jo artimųjų mokėjimus – jie neduoda reikiamo dokumento apie mirtį mūšyje.

 

„Atminkite, aš kalbėjau apie snaiperį, kurio vizija buvo minus 7? Vaikui buvo 19 metų... buvo. Jis įskrido į apkasą... Net neparašys, kad žuvo kovinėmis sąlygomis... Tai bus įforminta kaip „tiesiog mirė“, – sakė rusų karys.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(28)
(2)
(26)

Komentarai ()

Susijusios žymos: