[Žinios trumpai] JAV politikas pažadėjo mirtiną ginklą iš dangaus: „Ukraina juos gaus 100%. Garantuoju 100%. Pasakysiu kodėl ir kada tai bus“  ()

„Pasižymėkite mano žodžius: pusantro-du mėnesiai ir Ukrainos padangėje pasirodys F-16“, - Borisas Pinkus.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-07-05 [Žinios trumpai] JAV politikas pažadėjo mirtiną ginklą iš dangaus: „Ukraina juos gaus 100%. Garantuoju 100%. Pasakysiu kodėl ir kada tai bus“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Amerikiečių politikas Borisas Pinkus į klausimą, ar Amerika aprūpins Ukrainai naikintuvus F-16, atsakė teigiamai.

Respublikonų partijos lyderis 45-oje Niujorko rinkimų apygardoje Borisas Pinkus patikino ukrainiečius, kad Jungtinės Amerikos Valstijos planuoja į Ukrainą perkelti daugiafunkcius lengvuosius naikintuvus F-16. Kanalo „Ukraina 24“ vedėjas paklausė eterio svečio, ar, jo nuomone, JAV gali perduoti garsiuosius F-16 Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms, nes  ukrainiečių pilotai yra pakviesti į mokymus?

Kanalo „Ukraina 24“ eteryje „YouTube“ paskelbtas vaizdo įrašas, kuriame aptariamos amerikiečių naikintuvų pristatymo į Ukrainą sąlygos.

Amerikiečių politikas nesulaikė emocijų sakydamas: „Ukraina juos gaus 100% per artimiausius pusantro-du mėnesius. 100%. Pasakysiu, kodėl. Atkreipkite dėmesį į tai, kaip keičiasi karo veiksmai“.

Tada Borisas Pinkus išvardijo tuos įvykius, kurie tapo istoriniais, pakeitusiais karo Ukrainoje eigą: „Mažas pavyzdys jums: vasarį Ukraina gavo „Javelin“, kovą Ukraina gavo haubicas, bet birželį jau atėjo HIMARS. Apie HIMARS niekas nesvajojo, niekas net nekalbėjo ir nežadėjo HIMARS Ukrainai, bet šiandien jos jau Ukrainoje“.

 

Savo pamąstymus apie naikintuvų pristatymą Ukrainai amerikiečių politikas apibendrino užtikrintu pareiškimu: „F-16 jau yra lendlizo (angl. lend-lease) planuose. Be to, į lendlizą yra įtraukta ir gynybos sistema „Patriot“. Taigi bus reikalingos ir šios sistemos. Pasižymėkite mano žodžius: pusantro-du mėnesiai ir Ukrainos padangėje pasirodys F-16“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(159)
(1)
(158)

Komentarai ()