[Žinios trumpai] Turkijos kurorte garsus skandalas: lenkų turistai tiesiog „sunešiojo“ rusus dėl karo Ukrainoje  ()

Žiniasklaida teigia, kad, kilus ginčui dėl Rusijos įsiveržimo į Ukrainą, lenkų turistai viename Alanijos viešbutyje sumušė rusų poilsiautojų grupę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Liepos 13 d., „Quattro Beach“ viešbutyje, keturiems lenkams, bendraujant su pora iš Rusijos, diskutuojant apie karą Ukrainoje, kilo konfliktas, peraugęs į muštynes.

Turkų viešbučių savininkai Alanijoje stojo į lenkų pusę, kurie, prieš atvykstant policijai, spėjo pabėgti, o štai rusas naktį praleido kameroje, iš kurios buvo paleistas ryte.

Žiniasklaidos teigimu, viešbučio apsaugos tarnyba ir personalas į muštynes ​​nesikišo, nors Rusijos kariuomenės puolimu prieš ukrainiečius besididžiuojantis rusas esą prašė pagalbos.

Policiją iškvietė kiti turistai, tačiau lenkai spėjo pasišalinti dar neatvykus saugumo pajėgoms. Rusų turistas naktį praleido kameroje. Vyras prisipažino, kad savo agresyviu elgesiu sąmoningai siekė išprovokuoti lenkų pyktį.

Rusijos „Telegram“ kanaluose piktinamasi, kad nukentėjusiam muštynėse Kremliaus rėmėjui nebuvo leista susisiekti su Rusijos ambasada, teisininkais ar net jo žmona.

 

Negana to, propagandistai rašo, kad, likus kelioms dienoms iki išvykimo, atvykęs viešbučio vadovas grasino rusams iškeldinimu ir pareikalavo pasirašyti atsisakymą nuo bet kokių pretenzijų kurorto vadovybei ir svečiams.

„Kaip vėliau paaiškėjo, svečius iš Lenkijos jis pažinojo jau seniai ir nenorėjo, kad dėl tokio nereikšmingo incidento, kurį, be jokios abejonės, išprovokavo rusų turistas, kiltų problemų“, – rašo „Telegram“ kanalas „Rybar“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(434)
(14)
(420)

Komentarai ()