Kazachstano verslininkas pastatė į vietą rusų turistus: vyras, vilkintis marškinėlius su raide Z, tokios pietų pabaigos tikrai nesitikėjo (Foto)  ()

„Tegul propagandą nešioja namuose su sankcijomis“ – turistai iš Rusijos Federacijos perduodami policijai Kazachstane.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kazachstane vietinis verslininkas kreipėsi į policiją dėl rusų turistų marškinėlių.

Civilizuotas pasaulis, nepasidavęs Rusijos propagandai, su pasibjaurėjimu suvokia bet kokį „rusiško pasaulio“ pasireiškimą savo žemėje.

Kazachstanas, kurio šiaurinės teritorijos vadinamos antruoju Donbasu, nepalaikė Rusijos karo prieš Ukrainą ir siekia išnaikinti viską, kas gali priminti potencialią grėsmę.

Kazachstano verslininką Nurlaną A. sukrėtė grupė rusų, atvykusių į sostinėje esančią „Chazret Sultan“ mečetę.

Po ekskursijos po religinį pastatą rusai, vilkintys marškinėlius su raide Z, ir remiantys Putino „specialiąją operaciją“, nuėjo į valgomąjį. Čia juos pasitiko pasipiktinę kazachai.

Verslininkas kreipėsi į policiją. Kaip praneša „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“, skundą gavo kovos su ekstremizmu departamentas.

 

 

Nurlanas sakė, kad jo matyti rusai palaikė smurtą ir civilių žudymą. Jis mano, kad būtina „stabdyti tokią terorizmo propagandą, antraip rusai manys, kad kazachai ją palaiko“.

Verslininko bičiuliai jo veiksmą palaikė. Maža to, socialiniuose tinkluose kazachai ragina tokius turistus išvaryti iš šalies: „Tegul jie savo karinę propagandą nešiojasi namuose su sankcijomis“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(544)
(11)
(533)

Komentarai ()