Šaunuoliai rusai! Vėl perkėlė daugybę ginklų į legenda tapusią Černobajevką – skelbiama, koks pragaras ten vyksta (Video)  ()

Galingi sprogimai ir dūmai Černobajevkoje – vietiniai rodė, kaip detonuojama rusų amunicija.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-08-03 Šaunuoliai rusai! Vėl perkėlė daugybę ginklų į legenda tapusią Černobajevką – skelbiama, koks pragaras ten vyksta (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rugpjūčio 2-osios vakarą netoli Chersono esančią okupuotą Černobajevką vėl sudrebino galingi sprogimai.

Vietos gyventojų nufilmuotas incidento vaizdo įrašas pasiekiamas „Telegram“ kanale „Ukraina 365“.

Vaizdo įraše matyti, kad, tikėtina, virš Černobajevkos aerodromo į dangų kyla dūmų debesys. Aiškiai girdimas amunicijos sproginėjimas.

Ukrainos pusė informacijos kol kas nekomentavo. Tačiau tikėtina, kad rusai savo sviedinius prarado dėl dar vienos Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atakos. Yra žinoma, kad Ukrainos artilerija puikiai pasiekia šią Rusijos poziciją ir reguliariai naikina ne tik amuniciją, bet ir įsibrovėlių darbo jėgą bei įrangą. Nepaisant to, Rusijos kariuomenė ten ir toliau dislokuoja savo išteklius.

Užpuolikų nuostoliai dėl naujų sprogimų Černobajevkoje tikslinami.

 

Svarbu pažymėti, kad pastaraisiais mėnesiais Ukrainos ginkluotosios pajėgos pasirinko labai efektyvią kovos su Rusijos kariuomene taktiką. Daugkartinių raketų paleidimo sistemų pagalba Ukrainos kariai nuotoliniu būdu naikina Rusijos komandų postus, bazes, sandėlius su amunicija, kuru ir tepalais bei įranga iki 80 km gylyje nuo fronto linijos. Dėl to Rusijos kariuomenė jau prarado puolimo potencialą, jos logistika buvo smarkiai pažeista.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(122)
(0)
(122)

Komentarai ()

Susijusios žymos: