[Žinios trumpai] Kazachstanas valosi nuo „Z“ fanatikų: atvažiavęs pasikeisti padangų „drąsuolis” sulaukė netikėto atpildo (Video)  ()

Kazachstane tęsiasi kova su „Z“ simboliais: „Z“ ir „V“ simboliką turintys automobilių savininkai baudžiami už „transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimą“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-08-07 [Žinios trumpai] Kazachstanas valosi nuo „Z“ fanatikų: atvažiavęs pasikeisti padangų „drąsuolis” sulaukė netikėto atpildo (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kazachstane tęsiasi kova su „Z“ simboliais – Rusijos karinės invazijos į Ukrainą simboliais. Almatoje, padangų montavimo darbuotojai iškvietė policiją dėl „Z“ simbolio, pritvirtinto ant kliento automobilio.

Vaizdo įrašas plinta socialiniuose tinkluose.

Vaizdo įraše transporto priemonės savininkai, vyras ir moteris (galbūt, susituokusi pora), prieš kamerą pareiškia, kad palaiko Rusijos karą prieš Ukrainą.

Patruliui, atvykus į įvykio vietą, buvo pradėtas tyrimas. Kažkuriuo metu, automobilio su „Z“ simboliu savininkas, bandė sutrukdyti filmavimui, bet apsigalvojo ir išdidžiai pareiškė, kad yra už „Z“.

 

Kuo procesas baigėsi, nenurodoma, tačiau žinoma, kad Kazachstane galioja nerašytas draudimas naudoti simbolius „Z“ ir „V“. Tokią simboliką turintys automobilių savininkai baudžiami už „transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimą“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(201)
(0)
(201)

Komentarai ()