Maskvoje masinis apsinuodijimas neaiškia chemine medžiaga: paveiktame name išjungta elektra, vykdomas skubus „pėdsakų valymas” (Video)  ()

Masinis apsinuodijimas „nežinoma medžiaga“ Maskvoje. Rusijos žiniasklaida skelbia detales, bet neskelbia nuodų pavadinimo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rugpjūčio 14 dieną Maskvoje įvyko „masinis apsinuodijimas nežinoma medžiaga“. Okupacinės šalies sostinėje, vienoje iš gatvių, įvyko nežinomas dujų nuotėkis, dėl kurio apsinuodijo ne tik trys gyventojai, bet ir į iškvietimą atvykę medikai.

Apie tai pranešė RBC, o rusų žiniasklaida, kaip įprasta, nepranešė apie žmonių būklę, nenustatė nuodingos medžiagos ir už jos platinimą atsakingų asmenų, tačiau tuo pačiu sutelkė dėmesį į 20 išgelbėtų.

Vaizdo įrašas iš įvykio vietos buvo parodytas „Telegram“ kanale „112“.

 

Sostinės valdžia žiniasklaidai neįvardija namo gyventojus paveikusių nuodų, tačiau tuo pačiu viską „nurašo“ kaip perteklinį vandenilio cianido kiekį. Daugiaaukščiame pastate buvo išjungta elektra, todėl kol pastatas skendi tamsoje, akivaizdu, valomi pėdsakai, kurių neturėtų pamatyti joks žurnalistas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(12)
(2)
(10)

Komentarai ()