[Žinios trumpai] Kryme panika! Po sėkmingos Ukrainos atakos, ties Krymo tiltu gigantiškas kamštis - visi bėga į Rusiją (Video)  (8)

Rusijos turistai bėga iš pusiasalio, išsigandę galingo sprogimo Novofedorivkos oro uoste.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-08-10 [Žinios trumpai] Kryme panika! Po sėkmingos Ukrainos atakos, ties Krymo tiltu gigantiškas kamštis - visi bėga į Rusiją (Video)  (8)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išvažiuojant iš okupuoto Krymo į Rusijos Federaciją, susidarė didžiulės spūstys. Rusijos turistai bėga iš pusiasalio, išsigandę galingo sprogimo Novofedorivkos oro uoste.

Filmuotą medžiagą galima rasti „Telegram“ kanale „Ukraina 365“.

Rusai nelaukė evakuacijos ir naujų sprogimų. Jie masiškai bėga iš Krymo. Dėl to, įvažiuojant ant Krymo tilto susidarė didžiulė spūstis. Vaizdus nufilmavo rusas.

„Prieš Krymo tiltą susidarė didžiulė kolosali spūstis. Labai lėtas eismas. Stovėjome pusvalandį. Dar neprivažiavome net prie tilto Kerčėje, o jau spūstis“, – skundėsi rusas.

Sprendžiant iš pasipylusių komentarų socialiniuose tinkluose, taksistai kainas pakėlė du ar tris kartus.

Kontekstas

 

Antradienį, rugpjūčio 9 d., apie 12.30 val., vakarinėje Krymo pakrantėje esantį Novofedorivkos miestą, supurtė didžiuliai sprogimai. Incidentas įvyko Rusijos aviacijos ir kosmoso pajėgų kariniame aerodrome, iš kurio pakildavo lėktuvai bombarduoti Pietų Ukrainos.

Ukrainos pusė kol kas nepatvirtino, įvykdžiusi smūgius Krymo teritorijoje. Tačiau ši versija atrodo pati tikriausia.

 

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(58)
(1)
(57)

Komentarai (8)