Okupantas pašiurpęs dėl to, kas vyksta: „Pamirškite Krymo scenarijų: gyventojų neapykanta žvėriška, dabar jau ruoškitės viskam!”  ()

Okupantams rimtos problemos Chersone: geriamojo vandens ir maisto trūkumas, ginklų amunicijos sandėlių sprogdinimai, įnirtingas vietinių ukrainiečių pasipriešinimas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos okupacinės pajėgos praneša apie sudėtingą jų padėtį okupuotame Chersone, kur RF ginkluotųjų pajėgų vadovybė pastarosiomis savaitėmis aktyviai dislokuoja karinius dalinius. Vienas iš rusų okupantų, Anatolijus Dremovas savo „Telegram“ kanale teigė, kad Rusijos Federacija susiduria su rimtomis problemomis pietų Ukrainoje.

Pasak jo, aprūpinimas produktais yra itin žemo lygio: okupantai turi problemų su geriamuoju vandeniu ir maistu.

Ukrainos ginkluotosios pajėgos kasdien atakuoja Rusijos amunicijos sandėlius, kurių papildymas dėl tiltų apgadinimo vyksta daug lėčiau ir tam reikia įdėti daugiau pastangų.

Be to, įsibrovėliai susiduria su įnirtingu vietinių ukrainiečių pasipriešinimu, jie ne tik atsisako remti vadinamąjį „rusišką pasaulį“, bet ir informuoja Ukrainos kariuomenės dalinius apie Rusijos štabų ir sandėlių vietą.

 

Dremovas perspėja, kad padėtis Rusijai klostosi itin nepalankiai, kad gali ir nebūti okupuoto „Krymo scenarijaus“.

„Situaciją apsunkina gyventojų neapykanta. Labai tikėtina, kad situacija su Chersonu nesibaigs pagal „Krymo scenarijų“. Būkite pasiruošę įvairiems atvejams", – rašo jis.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(284)
(2)
(282)

Komentarai ()

Susijusios žymos: