[Žinios trumpai] Riaušių policininkai keliavo 9500 kilometrų tik tam, kad iš karto mirtų nuo HIMARS smūgio (Video)  ()

„Visa tai, žinoma, prasilenkia su žmogaus logika. Užuot darę naudingus dalykus, idiotai plūsta į svetimą šalį, beveik iš Japonijos, kad tuoj pat kvailai ir beprasmiškai mirtų“, - Denisas Kazanskis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainai gavus HIMARS, Rusijos kariuomenės nuostoliai smarkiai išaugo. Internete pasirodė vaizdo įrašas apie laidotuves, vykusias Komsomolske prie Amūro (Rusijos Tolimieji Rytai), kur į paskutinę kelionę buvo išsiųsta 10 Ukrainoje likviduotų riaušių policininkų. Visi jie žuvo liepos 22 d., per raketų ataką smogus į  kareivines su rusų okupantais.

Apie tai savo „Telegram“ kanale rašo žurnalistas ir tinklaraštininkas Denisas Kazanskis, paskelbdamas laidotuvių procesijos vaizdo įrašą.

„Taip, su HIMARS viskas klostosi daug linksmiau. Komsomolske prie Amūro (9 tūkst. kilometrų nuo Donbaso!), neseniai buvo palaidota 10 riaušių policininkų. Visi mirė liepos 22 d. savo kareivinėse“, – rašė jis.

Be to, planuojamos dar 12 žuvusių riaušių policininkų laidotuvės Južno Sachalinske (9,5 tūkst. kilometrų iki Donbaso), kurie buvo likviduoti, apšaudant Rusijos pozicijas Stachanovo kaime.

 

Kazanskis pažymi, kad Putino surengtas karas peržengia logikos ribas, nes užpuolikai siunčiami tūkstančius kilometrų į Ukrainą tam, kad beprasmiškai ir kvailai numirtų.

„Visa tai, žinoma, prasilenkia su žmogaus logika. Užuot darę naudingus dalykus, idiotai plūsta į svetimą šalį, beveik iš Japonijos, kad tuoj pat kvailai ir beprasmiškai mirtų“, - pažymi jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(97)
(0)
(97)

Komentarai ()

Susijusios žymos: