Maskvoje skelbiama apie Ukrainos spec. pajėgų paruoštą išpuolį prieš aukščiausio lygio karininką: kas čia nutiko? (Video)  (2)

Žurnalistų teigimu, automobilis priklauso Jevgenijui Sekretarevui, jis atsakingas už karinę cenzūrą ir užtikrina, kad žiniasklaidoje nepasirodytų „neteisingi“ pareiškimai apie Rusijos kariuomenę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Maskvoje buvo padegtas RF ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo viršininko pavaduotojo Jevgenijaus Sekretarevo automobilis. Apie tai praneša rusiškas „Mash“ leidinys.

Žurnalistų teigimu, kalbame apie automobilį BMW X6. J. Sekretarevo automobilis stovėjo jo namo kieme Rusijos sostinėje, o tada jo bagažinė užsiliepsnojo. Dėl to apdegė visas automobilio galas ir šalia esanti žolė.

Kas įtariamas padegimu?

Rusijos žiniasklaida teigia, kad automobilio padegimu įtariama 65 metų moteris Jelena Belova, gyvenanti tame pačiame name su Jevgenijumi Sekretarevu, ją sulaikė teisėsaugos pareigūnai. Paskelbtame vaizdo įraše matyti, kad sulaikymo metu ji šaukė „Azovas yra jėga“. Žurnalistų teigimu, moteris taip pat teigė esanti prieš karą Ukrainoje.

Be to, pensininkė duomenų bazėje įrašyta kaip dingusi be žinios, dukra pareiškimą apie netektį parašė rugpjūčio 27 d. Rusijos žiniasklaida kalbėjosi ir su sulaikytosios žentu, kuris teigia, kad 65 metų Jelena Belova tariamai buvo pagrobta maždaug prieš dvi dienas ir užhipnotizuota SBU pareigūnų. Ukrainos žvalgybos pareigūnai esą reikalavo 500 000 rublių išpirkos ir grasino moterį nužudyti.

 

Pensininkės žentas taip pat pasakojo, kad prieš padegdami automobilį pagrobėjai jam parašė, kad už automobilį turės susimokėti jo šeima.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(15)
(3)
(12)

Komentarai (2)