[Žinios trumpai] „Tai galingi spąstai Rusijai ir Rusija į juos pateko – dabar bus atkirsta nuo viso civilizuoto pasaulio!“ Maskvos elitas atsitokėjo, prasideda panika  ()

Rusija prarado savo vietą pasaulyje dėl karinių nuotykių Ukrainoje, mano Stanislavas Belkovskis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremliaus elitas kaltina V. Putiną pakliuvus su Ukraina į amerikietiškus spąstus. Rusija, nenorom įstrigo Ukrainoje, užsitęsusiame kare, kuriam pasirodė katastrofiškai nepasirengusi. Kremliaus elito nepasitenkinimas auga.  

Apie tai „M. Chodorkovskis LIVE“ eteryje kalbėjo Rusijos politikos strategas Stanislavas Belkovskis.

„Rusija prarado savo vietą šiuolaikiniame pasaulyje. Pačiame į Ameriką orientuotame pasaulyje, kurį V. Putinas stengiasi sužlugdyti... Dabar net V. Putinui artimuose elito sluoksniuose vis labiau populiarėja nuomonė, kad tai apskritai yra provokacija, kurią surengė JAV tam, kad susilpnintų ir izoliuotų Rusiją... Kai V. Putino Rusija prarijo amerikietišką masalą ir su šiuo masalu ji bus visiškai išbraukta iš šiuolaikinės ekonomikos, politikos, intelektualinio gyvenimo, technologijų ir viso to, be ko išsivysčiusi valstybė yra tiesiog neįsivaizduojama“, – sakė S. Belkovskis.

Karas Ukrainoje, jo žodžiais, parodė visišką Rusijos kariuomenės netinkamumą dideliam karui.

„Kremlius nesiruošė karui. Suplanavo specialią operaciją, dėl kurios Kyjivas po trijų dienų pateks į Rusijos Federacijos kontrolę, Ukrainos prezidentas V. Zelenskis mirs arba pabėgs (...) , o po kelių savaičių jie paims bent du trečdalius Ukrainos teritorijos, o tada pereis į kitą etapą. „Blickrygas“ tiesiog nepavyko. Ir Rusija įstrigo su šiuo karu, kuris, visų pirma, laikosi ant Ukrainos pasipriešinimo, Ukrainos žmonių drąsos ir V. Zelenskio“, – kalbėjo Rusijos politikos strategas.

 

Jis įsitikinęs, kad pats Rusijos Federacijos diktatorius karo nesustabdys. Tai gresia Rusijai labai sunkiomis pasekmėmis.

„V. Putinas ves politiką link Rusijos izoliacijos, visiškos jos vienatvės kryptimi. Didės politinės represijos, tokios kaip D. Duginos nužudymas. Rusija eis šiuo vienatvės keliu ir paragaus karčiųjų vaisių... Vienaip ar kitaip, Rusija iš „specialiosios operacijos“ išeis „pasiruošusi atgailai“, pareiškė S. Belkovskis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(298)
(7)
(291)

Komentarai ()

Susijusios žymos: