Kryme ir Belgorode prasidėjo masinė panika: gyventojai patiria visą tą siaubą, koks buvo Ukrainoje kovo mėnesį - skelbiama, kas vyksta (Video)  ()

„Rusai jau pradėjo evakuotis. Dabar jie visi išgyvena visą tą siaubą, kurį ukrainiečiai patyrė šių metų kovą“, – reziumavo Ždanovas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Panika, evakuacija, degalų trūkumas – Rusijos Federacijos ir laikinai okupuoto pusiasalio gyventojai labai nelaimingi.

Apie tai pasakojo karo ekspertas Olegas Ždanovas, duodamas interviu Natalijai Moseičiuk.

Po nuolatinių sprogimų Kryme, po informacijos apie Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimą Chersono srityje, rusus apėmė panika. Krymo tiltu dabar eismas vyksta iš laikinai okupuoto pusiasalio. Visi bijantys bėga į Rusijos Federaciją.

Prie išvažiavimo į tiltą eilė siekia apie 25 kilometrus. Krymą skubiai palieka turistai, o tie, kurie ten persikėlė per aštuonerius okupacijos metus, kraunasi daiktus ir bėga, pridūrė Ždanovas.

Okupuoto Krymo „premjeras“ Sergejus Aksionovas pasirūpino, kad būtų išvežta jo šeima, tačiau pats negali išvykti. Jo niekas neišleis, tikina Ždanovas.

 

Panaši situacija pastebima ir Rusijos mieste Belgorode, kur kone kasdien sprogsta raketos, kuriomis Rusijos Federacija bando smogti Ukrainai, tačiau šalies agresorės veiksmuose „kažkas“ nuolat vyksta ne taip. Viena iš šių raketų pataikė į geležinkelio stotį. Žmonės paniškai bėgo.

„Rusai jau pradėjo evakuotis. Dabar jie visi išgyvena visą tą siaubą, kurį ukrainiečiai patyrė šių metų kovą“, – reziumavo Ždanovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(102)
(0)
(102)

Komentarai ()