Neįtikėtina! Tiesioginio eterio metu Solovjovo laidoje viešai pripažintas pralaimėjimas netoli Charkivo – studijoje stojo mirtina tyla (Video)  ()

Rusijos propagandistų retorika pasikeitė kardinaliai: didžiuliai gyvosios jėgos ir įrangos praradimai po truputį išblaivina Rusijos Federaciją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tiesioginėje propagandisto Vladimiro Solovjovo pokalbių laidoje visa Rusija išgirdo, kad Rusijos kariuomenė pralaimėjo Charkivo srityje ir buvo priversta trauktis į rytus.

Aptardamas mūšio rezultatus, rusų režisierius, šovinistas ir rašistas Karenas Šachnazarovas sakė, kad Rusija turi pripažinti pralaimėjimą Ukrainai Charkivo srityje, nes priešingu atveju, nepadarius išvadų, bus naujas Maskvos pralaimėjimas.

Negana to, Šachnazarovas, esant mirtinai tylai studijoje, svečiams pareiškė, kad jei Rusijos Federacija nepadarys išvadų iš to, kas įvyko, kitas pralaimėjimas bus dar sunkesnis.

Jis paragino rusus į dalykus žiūrėti realistiškai ir sakė, kad Rusija kariauja su labai galingu priešininku, kurio vardas - Ukraina:

„Turime pripažinti pralaimėjimą Charkivo srityje. Nes pralaimėjimas turi prasmę, kai jis pripažįstamas ir iš jo daromos išvados, o jei to nepadarysime ir nepripažinsime, gausime dar vieną pralaimėjimą, kuris gali būti daug rimtesnis. Turime žiūrėti į dalykus realistiškai, tai tikrai sudėtinga situacija. Turime suprasti, kad kovojame su galingu priešu", – sakė Šachnazarovas.

 

Vartotojai pastebėjo, kad po šešių karo mėnesių Rusijos propagandistų retorika kardinaliai pasikeitė: didžiuliai gyvosios jėgos ir įrangos praradimai išblaivina Rusijos Federaciją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(123)
(2)
(121)

Komentarai ()