Įsiutęs vairuotojas nufilmavo, kaip netoli Belgorodo kariškiai su „Uralu“ tyčia taranavo lengvąjį automobilį, bandydami jį pervažiuoti (Video)  (2)

Rusijos kariuomenė net savo šalies teritorijoje organizuoja chaosą, keliantį grėsmę gyventojams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Netoli Belgorodo kariškiai „Uralu“ tyčia bandė sutraiškyti lengvąjį automobilį, bandydami jį pervažiuoti. Incidentas įvyko netoli Valuyki, Belgorodo srityje. Rusijos Federacijos kariškiai, pasak liudininkų, būdami neblaivūs, surengė „specialią operaciją“, siekdami demobilizuoti gyventojus.

„Telegram“ kanalas „Ukraina 365“ publikuoja vaizdo įrašą.

Dėmesio, kalba necenzūrinė!

„Totalus piz**c. Mūsų kariai sušiktai važiuoja ant mano automobilio.“, – sako šokiruotas vyras už kameros, parodydamas, kaip kariškių „Uralas“ bando pervažiuoti lengvąjį automobilį.

Rusijos kanalai išsiaiškino, kad savanoris, vardu Aleksandras, buvo „spaudžiamas“ kariuomenės. Konkrečios karių agresijos priežasties jis nurodyti negalėjo.

 

Tikėtina, kad jiems nepatiko, jog Aleksandras kelyje aplenkė du karinius sunkvežimius, o paskui atsistojo prieš juos nedideliame transporto kamštyje. Kaip pasakojo savanoris, už jo stovėjęs „Uralas“ staiga pradėjo „stumdyti“ jo automobilį. Kai jis išlipo iš automobilio aiškintis, bandyta jį parversti ant žemės. Kariškiai į filmavimą sureagavo grasinimais sutraiškyti savanorio automobilį, ką vėliau ir bandė padaryti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(51)
(2)
(49)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: