[Žinios trumpai] Okupantas šokiruotas dėl Ukrainos karių nenugalimumo: „Į jį šaudo, o jis toliau eina“  ()

Ukrainos kariai taip įbaugino rusus, kad okupantai ukrainiečius jau mato, kaip nenugalimus robotus. Ar, galbūt, „slaptų biolaboratorijų“ kūrinius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų kareivis, kalbėdamas telefonu su žmona (ar mergina), stebėjosi Ukrainos kovotojų nenugalimu. Jis teigė, kad kariai net nekrenta nuo kulkų.

Internete pasirodė rusų okupanto pokalbio, spėjama, su žmona, fragmentas, kuriame jis su jauduliu pasakoja apie tai, kas vyksta fronte Ukrainoje. Pasak okupanto, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karių yra labai daug ir jų nenugali įprasti ginklai.

„Visą dėtuvę į jį sušaudė, o jis vis tiek eina link mūsų“, – springdamas emocijomis pasakojo rusų karys. Nustebo ir kario žmona: „Išprotėti“.

 

Okupantas pasakojo, ką sakė kitas rusų kariškis: „Jie visi buvo fronte, šaudė. Sako, kad šaudė į jį, o jis eina link mūsų. Ir šaudo!“

Socialinių tinklų naudotojai juokauja - gal Rusija pagaliau susidūrė su biolaboratorijų, apie kurias prieš invaziją skundėsi, kūriniais? O gal rusai tiesiog nebeturi ginklų su tiesiais vamzdžiais?

(136)
(1)
(135)

Komentarai ()

Susijusios žymos: