Estijoje rusas užsipuolė ukrainietes - policijos reakcija buvo žaibiška, paskelbtas itin griežtas ir labai veiksmingas atpildas (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

HardAxe 2022-09-20 10:15
Eiliniai nėra kalti, kad jie atvažiavo į karą. Mes tikrai negalim tikėtis, kad eiliniai kareiviai atvažiavę į karo zoną ims ir pasiduos priešui sekančią dieną. Nu com`on... Įsivaizduokim lietuvius einančius pasiduoti talibanui misijoj. Bet prievartavimai, civilių žudymai ir t.t. - čia pagrinde jų nusikaltimai. Ir aš juos vertinčiau žiauriau už infrastruktūros bombardavimą.
immortallt 2022-09-20 10:57
sub, ne dėl kariavimo, o dėl kankinimų ir genocido. Kariauti tai gal ir verčia, bet neįsivaizduoju, kaip gali sugebėti priversti kažką kankinti. Už karo nusikaltimus turi būti nubausta... Nu ir kaip nubaus? Kas nubaudė už Nyderlandų keleivinio lėktuvo numušimą? Nužudė porą šimtų žmonių, ir nulis atsakomybės. Apskritas nulis. Reparacijas turės mokėti, kurių nemokės? Už kiek savo šeimą leistum žiauriai nukankinti ir išžudyti? Omeny realios atsakomybės nulis. Kiek rusų civilių žus? Tikrų civilių nė vieno? Turės rusai išduoti karo nusikaltėlius? Neišduos. Ir ką tada? Sausio 13-osios ar Medininkų žudikus išdavė? Sakai kankinę neturėjo pasirinkimo? Ok, jei taip, tada jų nelieti, bet tie kurie tokį spaudimą darai - išnaikini. Apie civilizuotą teisingumą, kur visi darę karo nusikaltimus būtų išduoti ir susodinti gali pamiršti. Vienintelis teisingumas kurį ukrainiečiai gali turėti tai spec. pajėgos jei išžudys nepaisydami valstybių sienų. Kol kas panašu tik pačius nusikaltėlius žudo, šeimų neliečia, net tų narių, kurie agitavo žudyti ukrainiečius. Iš mano asmeninės perspektyvos, jei kas nužudys mano šeimą, kiek mano gebėjimai leistų, žudiko artimųjų ir palikuonių neliktų. Joks teisingumas, kad žudikas atsedės 5 metus kalėjime, kur maitina geriau nei ligoninėje ar mokykloje, kur gali nieko neveikti, ir išeis į laisvę, kaip nieko nebuvę. Dar žiū jei gerai inscenizuoji kaip nelaimingą atsitikimą, tai ir realios kalėjimo bausmės gali išventi ar gautų tik porą metų. Ir taip, vienas iš tų retesnių atvejų, kai rašau grynai emociniu pagrindu. HardAxe, NATO nevyksta prievartauti, lupti nagų ir dantų, prievartauti mergaičių nesuaugusių net paauglystės ir kapoti joms galvų.
HardAxe 2022-09-20 12:53
žinoma, kad vyksta, tik mažesniais kiekiais ir ne taip žiauriai. Bet žvėrių yra visur. Nato atveju pagavus būna pareiškiamas susirūpinimas, kartais vienas kitas nuteisiamas. Buvo nemažas pedofilijos skandalas su M.P. misijom. Tiesa, jie vaikus pirkdavo už kapeikas ar maistą ir galvų nekapojo. Tikrai geriau už orką, bet nėra šventi.
Kirtiklis 2022-09-20 14:00
Bus visko, ir žinai, gryžęs Ukrainos karys namo i atsimta gyvenviete, sužino kad jo šeima buvo kankinta ir vėliau nužudyta, už tai kad jis buvo Ukrainiečių kariuomenėje tuo metu. Ar atsidūręs jo kailyje pagailėtum Orko? O kaip Orko patelė? Ir žinant kad Rusijoje jiems nieko nebus, dar ir medalį gaus kaip Bučos skerdikai.
sub 2022-09-20 14:08
Tai va va, apie ką ir rašiau. Jei šeimoje vienas beprotis, nuo kurio net pati šeima atsiribojusi, dabar už jo beprotybes visą šeimą kaltinsi? Nelogiška. Ką ir sakau, jei jau gyvename vakarų vertybėmis, nebegrįžkime atgal iki laukinių lygio. Kitas dalykas, kiek Lietuvoje yra tokių nusiklatėlių, kur nužudė išprievartavo ir vistiek gyvi, tai gal pirma gražinkim mirties bausmę Lietuvoj o tada kalbėkim apie kitus... Kodėl šito dalyko neagituoji?
sub 2022-09-20 14:16
Pačio Orko nepagailėčiau. Atiduočiau viešam teismui visus juos, kurie kariauja ir vadovauja. Ką norėjau pasakyt, kad kerštas nužudytos šeimos nebesugrąžins. Gal tau ant dušios bus lengviau atkeršijus, bet tik kuriam laikui....
HardAxe 2022-09-20 14:30
nors tai ir nėra teisinga, nekaltinčiau ukrainiečio.
immortallt 2022-09-20 14:45
sub, teisingumo tikro čia būti ir negali. Teisinga būtų, kad žudiko šeimos narių gyvybės prikeltų nužudytuosius. Čia tik Hamurabio, akis už akį principas, kažkiek artimiau teisingumo, kurį galėtų tikėtis gauti ukrainiečiai. Civilizuota? Ne. Bet į kalėjimą pasodins nebent vieną kitą durnių, kurie patys pasiduos ar išvažiuos į ekstradicijos šalį. Tas pats su Nyderlandų lėktuvu numuštu, jau tuoj dešimtmetis bus, ar kas nors už tai atsakys? Pradedant tuo kuris iššovė, baigiant tuo, kuris davė idiotui ginklą? O gal ir liepė numušti? Ir taip, pritariu, yra moralinė dilema, kad tampi toks pat. O šiaip gerą išlygą pateikei, jei artimieji jo išsižadėję ir viešai pasmerkę bei nebendrauja - tada gali laikyti niekuo dėtais. Bet jei toliau bendrauja, tai reiškia viskam pritaria. Grįžtant prie ES ir įprasto gyvenimo, bausmės už nužudymą - juoką keliančios. Suplanuotą žmogžudystę įvykdo, išniekina kūną ir būna gauna tik 5 metus realaus kalėjimo. Jei aukos artimieji labai įtakingi ir turtingi, tai žiū pasistengia ir kalėjime praleidžia 10-15 metų. Ar po 10-15 metų auka bus prikelta? Ar po 10-15 metų šaltakraujiškai ir žiauriai nužudęs asmenį žmogus bus pasitaisęs? Po galais, net jei jis nužudęs tavo vaiką ateis į tavo kiemą ir pradės grasinti žodiu, o tu išsigandęs jį nušausi, tai tu pats gausi daugiau kalėjimo, nei anas gavo.
Bruonius 2022-09-20 18:52
Kuo daugiau stebiu jūsų reakciją į bevykstančius įvykius, tuo liūdniau darosi. Jau net šeimas pasiryžę dauginti iš nulio. Kiek nedaug pastangų reikia žmogų paversti gyvuliu. Negi negebate suprasti, kad vyksta vieno ir to paties užsakovo spektakliai?? Adekvačiai mąstančių yra, bet jų tiek mažai, kad atvesti į protą gyvuliais virtusius praktiškai neįmanoma. make_clickable_callback(MAGIC_URL_FULL, ' ', 'https://youtu.be/p7N2czS4K_A', '', ' class="postlink"')
immortallt 2022-09-20 20:42
Tai atsakyk, koks teisingumas buvo įvykdytas tiems, kad numušė keleivinį Nyderlandų lėktuvą? Medininkų žudikams? Sausio 13 d. žudikams? Civilizuota yra nusikaltėliams leisti be pasekmių žudyti, nes civilizuotos priemonės neveikia? Kietai. Ką kalbėtum, jei tavo šeimą ateitų koks rusų diplomatas išprievartautų, tada išgalabytų lėtai, ir išeitų. O dėl diplomatinės neliečiamybės, jo negalėtų suimti, kol patys rusai neperduos?
sub 2022-09-21 08:35
Teisinga, labai retai taip būna pasaulyje. Jei viskas būtų teisinga, tai tuo pačiu metu nebūtų milijardierių ir ūbagų. Nėraq gyvenimas teisingas, žmonės neturi tokių galių kad prikelti numirusius. Man patinka principas akis už akį, bet jo išimtinis laikymasis - spėįju grįžintų žmones į viduramžius. Dėl Nyderlandų lėktuvo man viskas aišku, aišku kas kalti, aišku kad Europa pabijojo spaust Rusija dėl atsakomybės, aišku kas gavosi, kalti nenubausti. Bet man visada lieka paskutinė bausmės versija - karma, kuri geriausiai savo darbą atlieka. Nes matau po biški senaties terminas Nyderlandų lėktuvo įvykiui artėja. Žinai į moralę gali spjaut, bet kas tu per žmogus tada, užaugintas gerų moralinių vertybių ir atsisakai jų dėl keršto. Moralė pačius rusu sugriauš pas kuriuos ji dar likus. Grįžtant prie bausmių, tai turim ką turim. Čia religijos ir europos įtaka, demokratija matai. Na visada būna pliusų ir minusų. Mano manymu turėtų būt gražinta mirties bausmė ir tuo labiau viešas teismas. Dėl paskutinės pastraipos ir žudiko nužudžiusio vaiką. Nu labai keista situacija, nelabai net reali. Šiaip manau su geru advokatu, nušovęs vaiko žudiką, liktum laisvėje. Nes atėjimas į kiemą ir grasinimai = provokacija. Išprovokuotas žmogus kartais negali blaiviai mąstyti, nes viršų perima emocijos. Nzn kaip teisme interpretuotų. Manau pasirodymas aukos tėvo namuose ir grąsinimai - būtų sunkinančioji aplinkybė. Šautuvo laikymas rankose, jei neturi tam leidimo ir naudojimas ne pagal paskirtį irgi sunkinančioji. Šaunamajį ginklą galima naudoti savigynai tik tada kai gręsia pavojus gyvybei, t.y. jis tik stovi ir grąsina žodžiais, ne veiskmais, ne ginklais, nesiartina prie tavęs. Tokia kebli situacija. Man tai garantuoju kantrybė nelaikytų ir būtų pokšt. Tiesą sakant būtų pokšt dar iki teismo ir kalėjimo.