Estijoje rusas užsipuolė ukrainietes - policijos reakcija buvo žaibiška, paskelbtas itin griežtas ir labai veiksmingas atpildas (Video)  (31)

„Jūs vis tiek suprasite rusų kalbą. Ji bus jūsų mėgstamiausia kalba, kvailos būtybės. Jūs dabar suprantate mane, nereikia apsimetinėti" - kalbėjo apsvaigęs nuo alkoholio rusas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iš Rusijos piliečio, Taline Piritos paplūdimyje nepadoriai reikalavusio, kad ukrainietės kalbėtų rusiškai, buvo atimtas leidimas gyventi Estijoje.

Pasak vietos žiniasklaidos, Rusijos Federacijos pilietis turėjo 10 dienų užginčyti sprendimą.

Konfliktas įvyko liepos mėnesį. Kanalo „Ukraine 365“ „Telegram“ paskelbtame vaizdo įraše girtas vyras įžeidinėja ukrainietes dėl ukrainiečių kalbos vartojimo. Jis reikalavo, kad jos kalbėtų rusų kalba.

„Jūs vis tiek suprasite rusų kalbą. Ji bus jūsų mėgstamiausia kalba, kvailos būtybės. Jūs dabar suprantate mane, nereikia apsimetinėti" - kalbėjo apsvaigęs nuo alkoholio rusas.

 

Po viešo pasipiktinimo jis pareiškė, kad ukrainietės jį išprovokavo, įžeisdamos jo gimtąją kalbą. Pasiteisinimai nepadėjo, policija iškėlė bylą pagal straipsnį dėl viešosios tvarkos pažeidimo. Vyrui buvo panaikintas leidimas nuolat gyventi Estijoje. Beje, konflikto kurstytojas gimė Estijoje, bet turi Rusijos pasą.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(381)
(4)
(377)

Komentarai (31)