Kriptovaliutų biržos „atkirto deguonį“ rusams: liko tik kelios dienos išsaugoti bitkoinus arba rusai praras visus pinigus  (1)

Po ES sankcijų keturios kriptovaliutų platformos atsisakė bendradarbiauti su Rusijos piliečiais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kriptovaliutų svetainės visame pasaulyje uždegė „raudoną šviesą“ rusams po to, kai Europos Sąjunga spalio 6 d. patvirtino sankcijas, draudžiančias vartotojams iš Rusijos Federacijos atidaryti ir naudoti kriptovaliutų pinigines, nepaisant sąskaitoje esančios sumos.

Iki šiol jau keturios kriptovaliutų biržos atsisakė bendradarbiauti su rusais, rašo „The Moscow Times“. Pirmoji į ES sprendimą sureagavo Kanados kriptovaliutų platforma „NFT Dapper Labs“, kuri tą pačią dieną, spalio 6 d., sustabdė darbą su klientais iš Rusijos.

Kitą dieną panašų žingsnį žengė ir platforma „Cryptopay“, o po kelių dienų rusų pamėgta Suomijos kriptovaliutų birža „Localbitcoins“ paragino klientus iš Rusijos Federacijos vienu pavedimu atsiimti bitkoinus, nes priešingu atveju prieiga prie piniginių būtų apribota.

 

Blockchain.com projektas taip pat ketina blokuoti Rusijos vartotojų pinigines. Svetainė patarė rusams kuo greičiau atsiimti skaitmeninį turtą, nes nuo spalio 28 dienos jų sąskaitos bus uždarytos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(48)
(0)
(48)

Komentarai (1)