Šarvuotos mašinos pajudėjo prie Gynybos ministerijos pastato Maskvoje: yra karinio perversmo galimybė  ()

„Rusijos politiniame elite plinta skilimas, „kibirkštys lekia į visas puses, bandant surasti kaltuosius“, – sakė politikos analitikas Abbasas Gallyamovas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremliaus vadovo Vladimiro Putino aplinkos skilimo fone neatmetama karinio perversmo Rusijoje galimybė. Šiuo metu prie Gynybos ministerijos pastato Maskvoje jau stovi dešimtys šarvuotų mašinų, kurios gali priklausyti Nacionalinei gvardijai.

Apie tai skelbia politologas Abbasas Gallyamovas.

Pašnekovas prisiminė Didžiosios Britanijos žvalgybos išsakytą informaciją, kurioje teigiama, kad į Rusijos sostinę buvo įvesti specialūs Vidaus reikalų ministerijos padaliniai. Anot analitiko, toks žingsnis buvo žengtas siekiant sutramdyti Rusijos generolus, kurie gali „užvirti kraują“.

„Dabar Rusijos politiniame elite „kibirkštys lekia į visas puses“, visi kaltina vieni kitus ir bando surasti atsakingą už pralaimėjimus Ukrainoje. Akivaizdu, kad situacija klostosi ne taip, kaip norėtų Kremlius“, – pridūrė politologas.

 

Eksperto teigimu, silpstančio Putino fone Rusija nebeturi stipraus lyderio, galinčio suburti aplink save įvairias įtakos grupes Rusijos vadovybėje.

„Dabar jie įžeidinėja vienas kitą „Telegram“ kanaluose, o tada gali pradėti šaudyti... Neatmetama galimybė įvykdyti perversmą“, – apibendrino pašnekovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(264)
(4)
(260)

Komentarai ()