„Palaidojome mitą apie Rusijos kariuomenės nenugalimumą“: Zalužnas ir Najevas sveikina Ukrainos gynėjus su jų diena (Video)  ()

Ukrainos gynėjai sveikinami su profesine švente.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vyriausiasis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vadas generolas Valerijus Zalužnas ir Ukrainos ginkluotųjų pajėgų Jungtinių pajėgų vadas generolas leitenantas Sergejus Najevas pasveikino Ukrainos gynėjus su profesine švente.

2022-ųjų metų žiema tapo pasaulio istorijos dalimi: Ukrainos ginkluotuosios pajėgos atlaikė galingą priešo smūgį ir kovojo už kiekvieną savo žemės gabalą.

„Jie sustabdė priešišką invaziją ir palaidojo mitą apie Rusijos kariuomenės nenugalimumą. Jie parodė, ką reiškia būti ukrainiečiu, turėti drąsos kovoti už savo laisvę“, – sakė Zalužnas. Pranešimas buvo paskelbtas „Facebook“ puslapyje. Jis pažymėjo, kad visas pasaulis entuziastingai ir viltingai stebi, kaip ukrainiečiai susigrąžina tai, kas yra jų.

„Kovokite - ir nugalėsite!“ - savo kalbą šventės proga pradėjo Najevas. Jis didžiuojasi ukrainiečių gynėjais, tapusiais gėrio kariais ir savo krašto išvaduotojais.

 

„Jūsų karinis profesionalumas ir įgūdžiai kelia pasaulio bendruomenės susižavėjimą ir nuostabą. Neperdedu, jūs tapote pasauliui, ypač Europai, gelbstinčiu skydu“, – sakė Ukrainos jungtinių ginkluotųjų pajėgų vadas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(46)
(1)
(45)

Komentarai ()

Susijusios žymos: