E. Muskas paskelbė naują drebinantį pranešimą: pakeitė savo sprendimą dėl tolimesnės „Starlink“ veiklos Ukrainoje  ()

Muskas persigalvojo ir padarė naują pareiškimą dėl „Starlink“ finansavimo Ukrainai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-10-16 E. Muskas paskelbė naują drebinantį pranešimą: pakeitė savo sprendimą dėl tolimesnės „Starlink“ veiklos Ukrainoje  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„SpaceX“ įkūrėjas Elonas Muskas ir toliau nemokamai finansuos „Starlink“ paslaugas Ukrainai.

Amerikiečių verslininkas, „SpaceX“ įkūrėjas Elonas Muskas, neseniai padaręs keletą prieštaringų pareiškimų apie Ukrainą, ypač paskelbęs, kad nebeplanuoja nemokamai teikti „Starlink“ paslaugų Ukrainai, persigalvojo.

Šeštadienį turtingiausias planetos žmogus savo „Twitter“ paskyroje paskelbė įrašą, kuriame patikino, kad ir toliau finansuos „Starlink“ paslaugas Ukrainai.

„Velniai nematė... nors „Starlink“ vis dar praranda pinigus, o kitos įmonės gauna milijardus mokesčių mokėtojų dolerių, mes tiesiog toliau nemokamai finansuosime Ukrainos vyriausybę“, – rašė verslininkas.

 

 

Dieną anksčiau Muskas paskelbė įrašą, kuriame teigė, kad „SpaceX“ nereikalauja kompensuoti ankstesnių išlaidų, bet taip pat „negali tęsti nemokamo Starlink paslaugos finansavimo Ukrainai“.

Anksčiau tapo žinoma, kad „SpaceX“ kreipėsi į JAV gynybos departamentą su prašymu kas mėnesį mokėti už palydovinio interneto paslaugas Ukrainoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(104)
(9)
(95)

Komentarai ()