[Žinios trumpai] Arestovičius skelbia apie drebinantį NATO sprendimą Ukrainai: „tai dar šauniau nei nauja oro gynybos sistema“  ()

Didžiulė RF ginkluotųjų pajėgų raketų ataka prieš Ukrainą smarkiai padidino Vakarų ginklų tiekimą Kyjivui: priimami nauji susitarimai ir sprendimai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tačiau rimčiausia pasekmė – susitarimas su NATO dėl Ukrainos karinės pramonės restruktūrizavimo per artimiausius 10 metų.

Apie tai, spalio 13 dienos vakarą, „Feigin LIVE“ eteryje kalbėjo Ukrainos prezidento kanceliarijos (OP) patarėjas Oleksijus Arestovičius.

„Susitarimas įvyko nepastebimai, šmėstelėjo naujienose. NATO ir Ukraina pasirašė dokumentą dėl visiško Ukrainos karinės pramonės restruktūrizavimo per 10 metų pagal vakarietišką modelį. Tai bent naujiena! Ji kietesnė už naujieną apie naują oro gynybos sistemą. Žmonės, ji juk visiškai pakeičia šio konflikto eigos perspektyvą, šio konflikto pabaigą ir galimo būsimo konflikto perspektyvą“, – sakė Arestovičius

 

Jis priminė, kad tuo metu Rusijos Federacija, patirdama griežčiausias sankcijas, nusprendė modernizuoti „senus kaip mamuto išmatos“ tankus T-62.

„Tai tiesiog visiškas žlugimas“, – pareiškė OP patarėjas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(325)
(4)
(321)

Komentarai ()