[Žinios trumpai] „Wagner“ ir FSB žmonės pabėgo į Prancūziją - žadama tikra slaptos informacijos bomba  (3)

Kiekvienas iš jų liudys apie karo nusikaltimus ir atskleis daug įdomios informacijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

PMC „Wagner“ darbuotojas ir FSB darbuotoja paprašė politinio prieglobsčio Prancūzijoje.

Apie tai praneša Censor.NET, remdamasi „The Insider“.

„Vienas asmuo yra susijęs su štabo ir Prigožino komandos darbu, antroji yra FSB pareigūnė. Abu atsidūrė tame pačiame lėktuve ir abu pagal taisykles pateikė įlaipinimo talonus. Mes pamatėme beveik identiškus įlaipinimo talonus su tais pačiais požymiais nusprendėme, kad du skirtingi žmonės mums parodė vieną bilietą, bet atidžiau pažiūrėję pamatėme skirtumą, vienas sėdi 28 eilėje, kitas – 29 eilėje. Abu vienu metu paprašė politinio prieglobsčio ir tarptautinės apsaugos, atrodė viskas labai keistai – kiekvienas iš jų nusprendė, kad yra sekamas. Įtarimų kilo ir Prancūzijos policijai bei oro uosto apsaugai, situacija nestandartinė“, – rašoma straipsnyje.

Dabar kiekvienas iš šių žmonių liudys apie karo nusikaltimus. Pranešama, kad vienas didžiausių užsienio televizijos kanalų jau kuria medžiagą pagal vieno iš jų liudijimus. Liudijimai susiję apie PMC „Wagner“ sukurimą, apie valstybės sukurtą PMC finansavimo ir tiekimo sistemą ir apie tai, kaip šie slaptieji padaliniai dalyvavo sabotažo darbuose Rytų Ukrainoje, tiesiogiai Luhansko srityje.

 

FSB pareigūnė disponuoja rimta, viešai neatskleista informacija, susijusią su dideliu kiekiu svarbios informacijos, kuri bus skelbiama etapais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(157)
(2)
(155)

Komentarai (3)