[Žinios trumpai] Itin galingas Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimas – skelbiama apie Chersono kryptimi prasidėjusią okupantų „katastrofą“ (Video)  ()

Du ukrainiečių batalionai veržiasi Dudčanų-Mylove kryptimi, artėjama prie Beryslavo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propagandistai ir „karo korespondentai“ praneša apie aktyvų Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimą Chersono srityje.

Karo korespondentas Aleksandras Kocas iš „Komsomolskaja Pravda“ rašo, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos puola Dudčany, Mylove ir Sukhanovo kryptimis. Tuo pat metu Ukrainos kariškiai apšaudo rusus okupuotame Severodonecke, Luhansko srityje, taip pat Rusijos ginkluotųjų pajėgų pozicijas ties Kremenajos - Svatovo linija.

Rusijos propagandinio leidinio „Segodnia.ru“ vyriausiasis redaktorius Jurijus Kotenokas „Telegram“ kanale taip pat rašo apie sunkių kovų pradžią Chersono srityje. Anot jo, šiuo metu Ukrainos junginiai juda link Beryslavo, o pagrindinės Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pajėgos sutelktos Dudčanų – Mylove kryptimi. Rusijos „Telegram“ kanalas „Specnaz Archangel Z“ teigia, kad Ukrainos pajėgos į puolimą šia kryptimi metė du batalionus.

„Jei priešas nuspręstų pradėti naują kontrpuolimo prieš Chersoną etapą, tuomet galima daryti prielaidą, kad Kremenaja-Svatovo linijos srityje įvyks eskalacija“, – " target="_blank">mano karo korespondentas Jevgenijus Poddubny.

 

Ukrainos karys su šaukiniu „Roma“, socialiniame „Twitter“ tinkle, pranešė apie Ukrainos ginkluotųjų pajėgų sėkmę. Anot jo, Ukrainos kariai sėkmingai puola ir priverčia priešą trauktis prie Dniepro krantų. Jis užsiminė, kad Ukrainos daliniai artėja prie Beryslavo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(134)
(0)
(134)

Komentarai ()

Susijusios žymos: