Vienas didžiausių komercinių bankų Rusijoje spjovė į Putiną: skelbia, ką liepė savo darbuotojams  ()

Vienas didžiausių privačių komercinių bankų Rusijos Federacijoje „Tinkoff Bank“ paragino savo darbuotojus palikti Rusijos teritoriją po V. Putino dekreto dėl dalinės mobilizacijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Per internetu vykusį susitikimą su aukščiausiais kredito įstaigos vadovais darbuotojams buvo patarta išvykti į Armėniją, Baltarusiją ar Kazachstaną, rašo „Frank Media“, remdamasi trimis šaltiniais.

Posėdyje buvo pasakyta, kad nuo gruodžio mėnesio prieiga prie neskelbtinų duomenų bus galima tik iš banko skyrių, tačiau dirbti bus galima ir tų šalių, kuriose „Tinkoff“ turi savo atstovybes, teritorijoje.

Iki mobilizacijos banko biurai Armėnijoje, Baltarusijoje ir Kazachstane nebuvo itin dideli, tačiau pradėjus vykdyti projektą jie pradėjo plėstis po 50 žmonių per mėnesį.

Kad kredito įstaigos darbuotojas būtų perkeltas iš Maskvos į užsienio biurą, vadovas turi pateikti prašymą personalo skyriui ir informaciją apie tai, kur konkretus darbuotojas pageidauja persikelti. Tada darbuotojo darbo sutartis su patronuojančiuoju banku nutraukiama ir darbuotojas įsidarbina užsienyje registruotoje įmonėje.

 

Pažymėtina, kad šių metų vasario 1 dieną „Tinkoff Bank“ užėmė 13 vietą pagal turtą ir 12 vietą pagal kapitalą tarp Rusijos bankų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(48)
(1)
(47)

Komentarai ()