Kodėl kai kurie futbolininkai FIFA pasaulio čempionato metu dėvi keistas „Betmeno“ stiliaus veido kaukes (Foto)  ()

Jei jums kilo klausimas, kodėl kai kurie populiariausi pasaulio futbolininkai, tokie kaip Son Heung-min, Joško Gvardiol ir Ellyes Skhiri, Katare dėvi Hannibalo Lekterio arba Betmeno stiliaus kaukes, nesate vieni.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-12-03 Kodėl kai kurie futbolininkai FIFA pasaulio čempionato metu dėvi keistas „Betmeno“ stiliaus veido kaukes (Foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tačiau vientisos juodos kaukės, pagamintos iš polikarbonato, toli gražu nėra mados klyksmas.

Kaukes dėvi futbolininkai, susižeidę veidą, o kaukės užtikrina, kad jie galėtų saugiai žaisti, dar labiau nesusižalodami.

Pietų Korėjos futbolininkas Son Heung-Minas dar lapkričio pradžioje žaisdamas savo klube „Tottenham Hotspur“ susilaužė akiduobę ir buvo pastebėtas pasaulio čempionato aikštėje vilkėdamas vieną iš išskirtinių kaukių.

Futbolininkas po pirmosios treniruotės Katare spaudai sakė: „Nemanau, kad tai buvo blogai, nes kaukė buvo patogesnė, nei maniau. Tiesą sakant, ji buvo šiek tiek patogesnė nuo tada, kai ją naudojau Anglijoje. Išskyrus gausų prakaitavimą, nes oras buvo karštas, didelio skirtumo nebuvo“.

 

 

Tunisietis Ellyesas Skhiri yra dar vienas 2022 m. Pasaulio taurės futbolininkas, kuris aikštėje buvo pastebėtas dėvintis vieną iš išskirtinių kaukių.

 

27-erių futbolininkas spalį susilaužė skruostikaulį ir, kad išvengtų tolimesnės žalos, „FC Koln“ žaidėjas užsidėjo 3D spausdintą kaukę, pritaikytą jo veido kontūrams.

Tokio tipo kaukės pastaraisiais metais tapo įprastos, siekiant apsaugoti žaidėjus, atsigaunančius nuo veido traumų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(0)
(7)

Komentarai ()

Susijusios žymos: