„Daily Star“ skelbia netikėtą žinią – Putinas patyrė sunkią traumą, reikalinga skubi operacija  ()

Rusijos prezidentui, anot britų bulvarinių laikraščių, reikia operacijos, tariamai dėl nelemto kritimo nuo laiptų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-12-12 „Daily Star“ skelbia netikėtą žinią – Putinas patyrė sunkią traumą, reikalinga skubi operacija  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos prezidentui Vladimirui Putinui „reikia skubios storosios žarnos operacijos“ po to, kai jis tariamai neseniai nukrito nuo laiptų. Apie tai praneša bulvarinis leidinys „Daily Star“, remdamasis neįvardytais šaltiniais Kremliuje.

Anksčiau buvo pranešta, kad 70-metis Putinas namuose nukrito nuo laiptų ir stipriai susimušė uodegikaulį. Paaiškėjo, kad sužalojimas buvo daug rimtesnis nei tikėtasi, todėl dabar jam tenka skubiai atlikti storosios žarnos operaciją.

„Praėjusios savaitės kritimas nuo laiptų, dėl kurio buvo sumuštas uodegikaulis, neliko nepastebėtas ir sukėlė naujų problemų, tiesiogiai nesusijusių su mėlynėmis“, – sakė šaltinis.

Gandai apie prastą V. Putino sveikatą sklando jau kelis mėnesius. Remiantis Kremliaus viešai neatskleista informacija pasirodė informacija, kad Rusijos Federacijos prezidentas ilgą laiką sirgo vėžiu ir dėl to turėjo rimtų virškinimo problemų, todėl jau seniai buvo priverstas laikytis dietos.

 

Jis taip pat kenčia nuo „kosulio priepuolių, galvos svaigimo, miego sutrikimų, pilvo skausmo ir nuolatinio pykinimo“, taip pat „pasireiškia Parkinsono ligos ir šizoafektinio sutrikimo simptomais“, rašoma ataskaitose.

Tačiau nėra jokių įtikinamų įrodymų, kad V. Putinas turi visų minėtų negalavimų ir sveikatos problemų. Viskas, kas susiję su jo sveikata, yra saugoma griežčiausioje paslaptyje. Nors, anot gandų, į visas keliones jį lydi būrys gydytojų specialistų, tarp kurių yra ir onkologinių ligų specialistai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(63)
(19)
(44)

Komentarai ()