[Žinios trumpai] Gali būti, kad Zelenskis išgelbėjo Moldovą  ()

Rusija suplanavo perversmą Moldovoje ir paruošė tam specialias instrukcijas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

V. Zelenskis padėjo M. Sandu užkirsti kelią perversmui Moldovoje, kurį organizavo Rusijos Federacija. Vasario 13 dieną apie tai kalbėjo Moldovos prezidentė Maia Sandu. Pasak šalies vadovės, šią informaciją ji gavo iš dokumentų, kuriuos jai perdavė Volodymyras Zelenskis.

Kaip rašo „NewsMaker", M. Sandu pridūrė, kad Rusijos Federacijos planas buvo organizuoti karinį pasirengimą turinčių asmenų grupių sabotažą ir išpuolius prieš valstybines institucijas. Planuojamam perversmui Rusijos valdžia norėjo pasitelkti užsienio piliečius. Specialiai šiems tikslams Rusijos Federacijos, Baltarusijos, Serbijos ir Juodkalnijos piliečiams buvo išduota instrukcija su įvažiavimo į Moldovą tvarka.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5892 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Vasario 9 dieną Volodymyras Zelenskis paskelbė apie pokalbį su M. Sandu ir perduotus dokumentus. Pasak prezidento, Rusijos Federacija siekia palaužti ne tik demokratinę santvarką, bet ir Moldovą kaip valstybę. Ukrainos vadovas pridūrė neturintis informacijos, ar Vladimiras Putinas savo grupėms įsakė veikti Moldovoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(63)
(4)
(59)

Komentarai ()