JAV dvesia gyvūnai, evakuoti miestelio gyventojai - į dangų pakilo didžiulis juodas debesis (Foto, Video)  ()

Anot žurnalistų, speciali komanda turėjo paleisti nuodingą medžiagą, kad būtų išvengta didelio masto sprogimo. Vietos gyventojai skundėsi, kad po to rajone pamatė nugaišusius gyvūnus.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-02-17 JAV dvesia gyvūnai, evakuoti miestelio gyventojai - į dangų pakilo didžiulis juodas debesis (Foto, Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JAV Ohajo valstijoje netoli Rytų Palestinos miesto vasario 3 dieną nuo bėgių nulėkė traukinys su daugiau nei 100 vagonų. Sąstate buvo apie 20 vagonų su pavojingomis medžiagomis, iš kurių dešimt nuvažiavo nuo bėgių. Tai pranešė Amerikos televizijos kanalas CNN.

Po nelaimės buvo evakuoti nedidelio miestelio, kuriame gyvena 5000 žmonių, gyventojai.

Pranešama, kad nuolaužos degė kelias dienas, valdžiai nerimaujant dėl ​​didelio masto mirtino sprogimo galimybės. Siekdami užkirsti kelią sprogimui, gelbėtojai išleido penkių cisternų turinį su vinilo chloridu – itin degios medžiagos, naudojamos plastiko gamyboje.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5878 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Kai nuodingos cheminės medžiagos buvo pilamos į tranšėją, ekipažai uždegė kontroliuojamą ugnį, kad sunaikintų pavojingas medžiagas. Po pietų žurnalistai išgirdo stiprų sprogimą, dėl to didžiulio juodo debesies pavidalu pakilo galingas fosgeno dujų ir vandenilio chlorido stulpas, kuris buvo matomas meteorologų radaruose.

Fosgenas yra bespalvės stipraus kvapo dujos, kurios gali sukelti vėmimą ir apsunkinti kvėpavimą. Jos yra labai toksiškos ir buvo naudojamos kaip ginklas Pirmajame pasauliniame kare.

 

Kaip rašo „Global News“, kai kurie gyventojai pradėjo grįžti į miestą, jie pranešė apie keistus kvapus ir negyvus gyvūnus. Žmonės taip pat buvo nustebinti ir susirūpinę dėl to, kad netrukus po nelaimės pro miestą vėl kursuoja pravažiuojantys traukiniai.

Maždaug už penkių mylių nuo traukinio išvykimo vietos gyvenanti pora vietiniuose Leslie Run upės intakuose pastebėjo šimtus negyvų žuvų. Kiti žmonės pranešė apie negyvus viščiukus ir socialiniuose tinkluose pasidalijo nuotraukomis, kuriose užfiksuoti negyvų šunų ir lapių apylinkėse vaizdai.

 

Ohajo aplinkos apsaugos departamento pareigūnas sakė, kad medžiagų, nuo kurių žuvo žuvys, pateko į vandens telkinius, tačiau vanduo buvo tinkamas gerti.

Meras Trentas Conaway sakė, kad miestelio geriamojo vandens sistema yra tikrinama kasdien ir yra saugi.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(12)
(-9)

Komentarai ()

Susijusios žymos: