Atvyksta pats Solovjovas: šiandien arba ryt gali prasidėti Baltarusijos gyventojų žudymas (Foto)  ()

Ukrainos ir Baltarusijos pasienyje suplanuota plataus masto provokacija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kariuomenė suplanavo plataus masto provokaciją Ukrainos ir Baltarusijos pasienyje, siekdama panaudoti šį incidentą propagandai. Tai pranešė Ukrainos gynybos ministerijos Pagrindinis žvalgybos direktoratas.

Ukrainos žvalgyba gavo informaciją, kad artimiausiu metu Rusijos karinė-politinė vadovybė planuoja surengti plataus masto provokaciją prie Ukrainos ir Baltarusijos sienos.

Tam į Baltarusijos teritoriją atvyksta kelios rusų grupės. Ko gero, okupantų planuose slypi infrastruktūros objektų sunaikinimo ir civilių gyventojų naikinimo grėsmė.

„Provokacijos tikslas – sukurti priešišką viešąją Baltarusijos piliečių nuomonę apie Ukrainą ir užtikrinti visapusišką šalies ginkluotųjų pajėgų dalyvavimą kare Rusijos pusėje“, – pranešė Vyriausiosios žvalgybos direktorato spaudos tarnyba.

 

Be to, norint išsamiai nušviesti šią diskredituojančią Ukrainą karinę operaciją, Rusijos propagandistas Vladimiras Solovjovas taip pat ruošiasi atvykti į Baltarusiją.

„Kovo 11-ąją planuojama organizuoti televizijos ir radijo tiltą bei tiesioginę transliaciją iš įvykio vietos“, – praneša žvalgybos pareigūnai.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(48)
(-41)

Komentarai ()