„Jiems nepatinka Putino režimas“. KGB šnipas atskleidė paslaptį, kas Rusijoje pradėjo partizaninį karą  ()

Partizaninis judėjimas Rusijoje įgaus pagreitį, bet nevaidins pagrindinio vaidmens kovoje su putinizmu, teigia buvęs KGB šnipas Sergejus Žirnovas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sprogimo vietoje Briansko srityje rastas lipdukas su Rusijos savanorių korpuso logotipu. Šiuo atžvilgiu iškilo klausimas: koks bendras Rusijos partizanų vaidmuo kovoje su Putino režimu?

Pasak buvusio KGB šnipo Sergejaus Žirnovo, partizaninis judėjimas Rusijoje įgaus pagreitį, bet apskritai nevaidins pagrindinio vaidmens kovoje su putinizmu.

„Mačiau ir klausiausi to paties Iljos Ponomarevo ir supratau, kad ten (tarp Rusijos Federacijos partizanų – red.) iš esmės, grubiai tariant, jauni vaikinai. Tai vaikinai nuo 16 iki 20 metų, kurių kraujyje tiesiog verda adrenalinas ir kuriems nepatinka Putino režimas, bet jie neturi nei žinių, nei galimybių“, – interviu sakė Žirnovas.

Eksperto teigimu, Rusijos savanorių korpuso logotipų klijavimas visame mieste yra geras dalykas, nes situacija kaista, nors nieko daryti nereikia.

„Tačiau aišku, kad tai jaunimo darbas“, – sakė Žirnovas.

 

Kontekstas: Ilja Ponomarevas yra Rusijos opozicijos lyderis, buvęs Rusijos Federacijos Valstybės Dūmos deputatas, Rusijos laisvės legiono politinis atstovas. Anot Ponomarevo, Rusijos laisvės legionas, Rusijos savanorių korpusas ir Nacionalinė respublikonų armija derina savo veiksmus „dėl ginkluoto pasipriešinimo Putino fašizmui“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(44)
(0)
(44)

Komentarai ()