Dėl 8 mėnesius trukusios erekcijos bylinėjasi su gydytoju  (0)

Amerikietis vilkiko vairuotojas į teismą padavė gydytoją, po kurio atliktos penio protezavimo operacijos (ji atliekama gydant erekcijos sutrikimus ar impotenciją ) jį vargino net 8 mėnesius nesibaigianti erekcija ir kapšelio patinimas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip skelbia „The Daily Mail“, 44 metų vilkiko vairuotojui Danieliui Metzgarui operacija atlikta 2009 metais. Šią savaitę bylą nagrinėjantis teismas išgirdo, jog operacija buvo atlikta prastai.

Niuarke gyvenančio amerikiečio advokatas Michaelas C. Heydenas teismui sakė, jog kiekvienas kasdienis jo kliento veiksmas – ar tai būtų pasivažinėjimas motociklu, ar rytinio laikraščio pasiėmimas – virto tikra kančia dėl nesibaigiančios erekcijos.

Amerikiečiui chirurgas Thomas J. Desperino įsodino trijų dalių pripučiamą penio protezą.

Urologas į penį įsodino du pripumpuojamus vamzdelius, skysčių talpyklą įkurdino pilvo sienos apačioje, o pompą – kapšelyje, skelbia „News Journal“.

Gydytojas savo kaltę neigia. Jo advokatė sako, jog nepageidaujami operacijos padariniai kartais pasireiškia dėl to niekas nebūna kaltas. Jos teigimu, pacientas suprasti, jog kažkas tikrai ne taip, turėjo jau tada, kai jo kapšelis ištino praktiškai iki tinklinio kamuolio dydžio (tai nutiko 2009 metų gruodį). Tačiau ieškovas delsė ir į specialistus kreipėsi tik kitų metų rugpjūtį.

Gydytojui atstovaujanti Collen D. Shields teismui sakė, jog jos klientas pacientui, pasiskundusiam dėl infekcijos ir nesibaigiančios erekcijos, pasiūlė protezą pašalinti. Toks pokalbis vyko po operacijos praėjus keturiems mėnesiams. Advokatė tvirtina, jog ieškovas po 2010 metų balandį vykusio vizito pas gydytoją jokių veiksmų nesiėmė dar kelis mėnesius.

Implantas galiausiai 2010 metų rugpjūtį buvo pašalintas, nes jo vamzdelis vos nepradūrė jam kapšelio.

Teismui ieškovas sakė, jog nesibaigianti erekciją jo socialinį gyvenimą pavertė pragaru.

„Beveik nebegalėjau šokti, nes mano padėtis kėlė nepatogumų partnerei“, – skundėsi vilkiko vairuotojas. D. Metzgaras ir jo žmona Donna teisme iš gydytojo ir jo komandos reikalauja neįvardyto dydžio kompensacijos.

Penio protezas – pripučiamas įrenginys, kurį sudaro du skysčio prisipildantys vamzdeliai, chirurginiu būdu įsodinami į penį ir sujungti su atskiru skysčiams skirtu rezervuaru. Pompa įsodinama po pilvo oda.

Mechaninė pompa skysčiu pripildo vamzdeliui ir penis sustandėja – procesas užtrunka nuo 5 iki 10 sekundžių. Erekcija laikosi tol, kol nepaspaudžiamas mygtukas, išleidžiantis skystį.

Toks penio protezas dažniausiai įsodinamas tais atvejais, kai negelbėja jokie kiti erekcijos ar impotencijos gydymo būdai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(9)
(0)
(5)

Komentarai (0)