10 keisčiausių seksualinių tradicijų  (4)

Pasaulio tautų seksualiniame gyvenime yra papročių, kurie turistams kelia nuostabą. Bet vietiniams žmonėms jie įprasti ir savaime suprantami.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tibetas

Ten mergina negalėdavo ištekėti, jei prieš tai nebuvo turėjusi 20 meilužių. Negausiose gentyse, kur beveik visi vieni kitiems giminės, pretendentą susirasti nebūdavo lengva, taigi mergina viena arba kartu su motina leisdavosi į kelionę: išeidavo į kelią, kuriuo retkarčiais kas nors pravažiuodavo, ir siūlydavosi pakeleiviams nakčiai už nedideles dovanas. Jas ji turėdavo rinkti kaip daiktinius įrodymus, kad grįžusi galėtų atsiskaityti genties vyresniesiems.

Be to, bet kuris genties svečias, atkreipęs dėmesį į šeimininko žmoną, turėjo teisę su ja permiegoti – tai esą genčiai atnešdavo gerovę.

Australija

Vienos genties aborigenai stengiasi artimam draugui parodyti išskirtinį dėmesį, pasiūlydami jam savo žmoną. Tai laikoma didžiausios pagarbos bičiuliui išraiška. Net jei siūloma moteriškė yra baisi kaip karas, atsisakyti tokios dovanos negalima – juk jos vyras mirtinai įsižeistų, ir geri draugai taptų priešais.

Sumatra

Sumatroje yra gentis, kurioje vyrai itin stengiasi įtikti moterims – norėdami joms padaryti įspūdį, jie „pastiprina“ savo pasididžiavimą akmenukais, metalo ar kaulo gabalėliais. Laikoma, kad tai padidina vyrų potenciją ir moterims palieka neišdildomą įspūdį.

Mikronezija

Panapos gentyje moters lytiniam pasitenkinimui skiriamas išskirtinis dėmesys – akto preliudija patikima kelioms rudosioms skruzdėms, kurių įkandimai, pasak vietos žinovų, sukelia neregėtą palaimą.

Indija

Šios šalies kultūra apskritai labai erotiška – pradedant Kamasutra ir baigiant susipynusių kūnais mylimųjų vaizdais ant žinomos Khadžuraho šventyklos sienų. O ištvermingi indai, norėdami suteikti savo moterims didesnį malonumą, į savo daikčiukus įsiveria kuo daugiau auksinių ar brangakmeniais puoštų žiedų. Be to, gero meilužio „aprangos kodas“ yra toks: pasipuošti intymią vietelę ryškiu gėlės žiedu.

Brazilija

Dėl meilės itin aukodavosi vienos iš genčių vyrai: norėdami nustebinti išrinktąją neregėta vyriška jėga, jie leisdavosi į džiungles, kad galėtų pasiūlyti savo gerąjį daiktą… gyvatei. Jos įkandimas sukeldavo geroką patinimą, o tuomet jau reikėdavo kuo greičiau bėgti pas laukiančią damą. Na, pasitaikydavo atvejų, kai gyvatės nuodai nugalėdavo aistringą meilužį, bet kokių tik kvailysčių neiškrečiama aistrai apėmus!

Korėja

Nepaisant patriarchalinės visuomenės sanklodos, intymiajame gyvenime korėjiečių moterys išmoko kovoti dėl savo teisių. Kiekviena sutuoktinių pora turi vietinių juvelyrų pagamintą specialią auksinę adatą, kuri, pasak vietos moterų, gali pažadinti vyruose priblėsusią aistrą. Norint pasiekti maksimalų efektą, reikia jam durti kuo arčiau pačios intymiausios vietos…

Kamčiatka

Kai kuriose gentyse kiekvienas kitatautis buvo laikomas tikru stebuklu, tad stengtasi, jog nors viena genties moteris nuo jo pastotų. Tai turėjo logišką paaiškinimą – daugybėje giminaičių santuokų gimdavo vis silpnesni ir silpnesni, todėl šviežias kraujas būdavo vienintelė galimybė genčiai neišsigimti.

Aliaska

O štai elnių augintojai į kiekvieną ilgesnį žygį ar daugiadienes medžiokles pasiimdavo vieną genties moterį, kuri visiems būdavo bendra žmona. Ji stengdavosi įtikti visiems ir pelnyti puikios žmonos titulą, o grįždavo jau dažniausiai nėščia. Tarp kitko, netgi tie vyrai, kurie į medžioklę neidavo, aktyviai siūlydavo į kelionę imti savo žmonas, galbūt norėdami pasipuikuoti savo išrinktąja, o gal tiesiog nuo jos pailsėti…

Vokietija

Kelne vyksta beprotiški karnavalai, per kuriuos vietiniai gyventojai dažnai nori dingti iš miesto. Kelias dienas jo svečiai ir dalyviai, skendintys alkoholio rūke, tiesiog drožia prie patikusio priešingos lyties atstovo ir siūlosi artimiau susipažinti.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(37)
(2)
(12)

Komentarai (4)