Eksperimentas: kaip vyrus veikia didelė krūtinė?  (3)

Kokią įtaką vyrų dėmesiui turi krūtinės dydis? Siekdama tai išsiaiškinti, viena kosmetinės chirurgijos klinika socialiniame tinkle „Tinder“ atliko eksperimentą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Tinder“ programėlėje vartotojai antrąją pusę gali rinktis pagal buvimo vietą. Nustačius pageidaujamą atstumą, ekrane rodomos kitų žmonių nuotraukos ir trumpi aprašai. Patinka – brauki į dešinę, nepatinka – į kairę. Jei palankumą parodo abu, programėlė leidžia bendrauti tarpusavyje.

„Kadangi mūsų verslas susijęs su krūtinėmis, norėjome sužinoti, ką būtent vyrai galvoja apie didesnes krūtis. Mes atlikome eksperimentą su Didžiosios Britanijos vyrais „Tinder“, siekdami sužinoti, kas jiems išties rūpi vertinant priešingos lyties atstoves“, – nurodė „Mya“ klinikos atstovai.

Jie sukūrė du identiškus 23 metų Carlos iš Mančesterio profilius „Tinder“ programėlėje. Jie buvo visiškai vienodi, išskyrus vienintelę detalę: vieno profilio nuotraukoje Carla turėjo A dydžio krūtinę, o kitame profilyje – DD dydžio (krūtinė buvo padidinta fotošopu).

Tuomet abiejuose profiliuose Carla „pamėgo“ po tūkstantį vyrų ir laukė jų reakcijos.

Patraukli mergina su maža krūtine sulaukė 602 sutapimų, o didesnę krūtinę turinčiai Carlai sekėsi pastebimai geriau – jai „taip“ pasakė 809 vyrai.

„Išeitų, kad, esant vienodoms aplinkybėms, 34 proc. „Tinder“ vyrų linkę pasirinkti krūtiningąją Carlą. Pasididinus krūtinę vienu dydžiu, moters patrauklumas vyrų akyse išauga apie 9 proc., bent jau šiame eksperimente“, – reziumuoja tyrimo autoriai.

Dar sykį pabrėžiame, kad tyrimą atliko plastinės chirurgijos klinika, o krūtinės pasididinimas vien dėl didesnio dėmesio „Tinder“ nebūtų pats logiškiausias gyvenimo sprendimas. Nebent, kaip ir eksperimente, tai atliktumėte fotošopu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(27)
(58)
(-31)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: