Neįtikėtina: merginai kasdien iš akių ir ausų veržiasi kraujas (Video)(N-18)  ()

Jau trejus metus Marnie Harvey kraujuoja iš akių ir ausų net keletą kartų per dieną, tačiau gydytojai kol kas neranda šio kraupaus reiškinio priežasties.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

17-metė, dar 2013 metais, prabudusi pirmą kartą pastebėjo krauju suteptą pagalvę. Ji buvo šokiruota ir iškart kreipėsi į medikus.

Atlikus tyrimus, lengviau nepasidarė. Jų rezultatai ir vizitai pas gydytojus nedavė jokių apčiuopiamų rezultatų. Nors buvo koreguojama mityba, dienos režimas, atliekami vidaus organų tyrimai, nuo tada kraujas taip ir nenustojo tekėti merginai iš akių, nosies, ausų ir panagių.

Kurį laiką medikai manė, kad tai bus paslėpto vėžio priežastis, tačiau detalūs tyrimai nerodo jokio auglio. Galiausiai gydytojai pripažino, jog tiesiog neįsivaizduoja, kas sukelia tokį keistą kraujavimą.

Tokie savaiminiai kraujo prasiveržimai įvyksta iki 5 kartų per dieną.

Skelbiama, jog Marnie atvejis – vienintelis toks Didžiojoje Britanijoje.

Anksčiau daug laiko leisdavusi su draugais, mergina šiandien bijo palikti namus: „Vasarą daug lengviau: galiu dėvėti akinius nuo saulės ir niekas nepastebi mano kraujuojančių akių. Aš niekada nežinau, kada tai prasidės, todėl nenorėdama gąsdinti žmonių, lieku namie.”

Tiesa, kraujas bėga ne tik iš akių - jis gali pradėti sunktis ir iš ausų, nagų ir nosies. O pastaruoju metu jau prasidėjo kraujavimas iš liežuvio bei galvos odos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(12)
(2)
(10)

Komentarai ()