Rusas po mirties taps robotu ir „gyvens“ amžinai (Video)  (20)

Rusų milijonierius užsigeidė gyventi amžinai. Tiesa, jis neplanuoja ieškoti vaisto, kuris jam leistų išlikti amžinai gyvam. Rusų turtuolis trokšta ateityje tapti robotu ir taip pratęsti savo gyvybę visam laikui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip rašo „Mirror“, 35 metų rusų verslininkas Dmitry‘us Itskovas pasamdė mokslininkų, neurologų bei robotikos inžinierių jungtinę komandą, kuri turėtų padėti įgyvendinti turtuolio svajonę.

Kaip pasakojo pats D. Itskovas, jis trokšta perkelti savo sąmonę į kompiuterį, kuris leistų jam gyventi amžinai net po to, kai jo kūnas mirs.

„Esu 100 procentų įsitikinęs, jog tai nutiks, kitu atveju nebūčiau to pradėjęs“, - BBC kalbėjo D. Itskovas. Beje, verslininkas prasitarė, jog tokia ganėtinai beprotiška idėja jam kilo dėl to, jog jis bijo mirties bei nenori palikti šio pasaulio.

Kai kurie mokslininkai jau sukritikavo ruso idėją ir teigė, jog tai tikrai netaps realybe. Tuo pat metu atsirado ir nemažai pritariančių futuristinei idėjai, o dalis mokslininkų netgi patys savanoriškai panoro prisijungti prie projekto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(37)
(6)
(31)

Komentarai (20)