Tokio atrankos konkurso į darbą dar nesate matę: kaip Japonijoje išbandomi chirurgai (Video)  (1)

Akivaizdu, kad būti chirurgu gali toli gražu ne visi, todėl viena gydymo įstaiga sugalvojo gana įdomų būdą įsitikinti, jog į darbą priima tik pačius geriausius specialistus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Centrinė Japonijos ligoninė „Kurashiki“ sukūrė „chirurgo išbandymo“ testą, kurio metu pretendentai turi išlankstyti miniatiūrinį origamį ar susukti vieno ryžio grūdo sušį.

Visą testą sudaro trys užduotys. Pirmiausia, jie turi sulankstyti miniatiūrinę popierinę gervę, naudodami tam tikrus įrankius. Tai patikrina, ar žmogui nedrebės rankos, kai jis operuos gyvybiškai svarbius organus.

Antrasis uždavinys yra iš atskirų detalių suklijuoti vabalą. Ir nors galite pamanyti, jog tai gana lengva užduotis, nepamirškite, kad klijai yra lipnus ir visur išsiteplioti linkęs reikalas.

Per neįtikėtinai trumpą laiką baigę šias abi užduotis, studentai turėjo suskti sušį iš vieno ryžio grūdo. Nors šis patiekalas sunkiai numalšintų alkį, tačiau jis gali pasakyti daug apie jaunojo chirurgo kruopštumą.

Laimėtojais buvo paskelbti ne tik tie, kurie užduotis atliko geriausiai, bet taip pat kurie tai padarė greičiausiai. Jie iškart gavo darbą ligoninėje.

Ir nemanykite, jog šis vaizdo įrašas yra tik viešųjų ryšių triukas. Ligoninė patvirtino, kad visi filmuke matomi nugalėtojai šiuo metu yra ligoninės personalo dalis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(33)
(1)
(32)

Komentarai (1)