Protinga apsauga nuo viską į burną kišančių vaikų - pažiūrėkite kaip suaugę žmonės reaguoja į žaidimų kortelės skonį (Video)  ()

Pranešus apie ypatingai šlykštų „Nintendo“ žaidimų kortelių skonį, nutiko tai, ko ir buvo galima tikėtis – žmonės puolė jas ragauti. Ir visa tai filmuoti. O vaizdo įrašus kelti į internetą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naują žaidimų konsolę „Switch“ pristačiusi kompanija „Nintendo“ sukūrė ir naują standartą – jai skirti žaidimai įrašomi į nedideles, 34 mm ilgio ir 23 mm pločio, korteles. Mažus daiktus žmonės (o ypač vaikai) gali netyčia praryti, todėl „Nintendo“ šių kortelių gamyboje panaudojo kartumą sukeliančią medžiagą.

Žaidėjai ir apžvalgininkai netruko tai pastebėti. Vienas pirmųjų kortelę lyžtelėti pabandė žaidimų apžvalgininkas Jeffas Gerstmannas. „Aš tai vis dar jaučiu savo burnoje. Nebandykite to namuose“, – rašė jis savo „Twitter“ paskyroje.

Mergina palaižo „Nintendo“ žaidimų kortelę

Deja, raginimai kažko nedaryti dažnai veikia priešingai – žmonės iš viso pasaulio puolė ragauti „Nintendo“ žaidimų korteles. Ir – kaip netikėta – įsitikino, kad šios kortelės išties neskanios.

Daugeliu atvejų skonio apibūdinimai yra panašūs: burnoje jaučiamas kartumas, tarsi palaižius surūdijusį metalą ar sugedusios baterijos „syvus“. „Nintendo“ nurodė, kad kortelių gamyboje denatoniumo benzoatas panaudotas tam, kad žmonės netyčia jų nenurytų. Pavojaus sveikatai ši medžiaga nekelia.

Denatoniumo benzoatas yra aromatinė medžiaga, suteikianti kartumą. Jos dažniausiai dedama į produktus žmonėms atgrasyti nuo jų valgymo (pavyzdžiui, į dažus).

Dar vienas bandymas

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(6)
(2)
(4)

Komentarai ()