Išmanioji apyrankė pagal „Xiaomi“: itin minimalistinio dizaino ir super pigi, bet padedanti sportuoti, miegoti ir rūpintis savo širdies sveikata (Video)  (5)

„Xiaomi“ yra puikiai įsitvirtinęs ir jau gerai mums pažįstamas prekės ženklas. Daugelis šią kompaniją žino dėl jos išmaniųjų telefonų ar planšetinių kompiuterių, tačiau „Xiaomi“ ženklu žymima labai daug įvairiausių gaminių. Štai ši moderniu minimalizmu dvelkianti išmani apyrankė yra skirta tiems, kurie aktyviai domisi savo sveikata.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai - „Mi Band 1S“ išmanusis širdies ritmo matuoklis. Šis prietaisas yra skirtas tiems, kuriems svarbu daug judėti ir prižiūrėti savo širdies sveikatą. Šia apyranke turėtų susidomėti ne tik aktyviai sportuojantys žmonės. Gali būti, kad ji kaip tik bus naudingesnė tiems, kurie didžiąją laiko dalį praleidžia sėdėdami. Kodėl? Kam paprastam žmogui reikia taip atidžiai sekti savo širdies ritmą?

Sveikas širdies ritmas priklauso nuo galybės veiksnių: gyvenimo būdo, mitybos, streso ir t. t. Ilgas laiko tarpas, kuomet jūsų pulsas yra per dažnas, yra geras rodiklis, kad kažkas su jūsų sveikata yra negerai. Tokiais atvejais visada geriausia kreiptis į gydytojus, kurie patars ir, jei reikalinga, skirs gydymą. Kai kuriais atvejais reikia keisti gyvenimo būdą, o tam „Mi Band 1S“ apyrankė yra tiesiog nepamainomas pagalbininkas.

„Xiaomi Mi Band 1S“ atlieka visą galybę funkcijų. Visų pirma, žinoma, ji matuoja širdies ritmą. Tai itin svarbu sportuojant. Aktyviems žmonėms patiks ir tai, kad šis įrenginys skaičiuoja žingsnius, pateikia informaciją apie nubėgtą atstumą bei sudegintas kalorijas. Kadangi „Mi Band 1S“ apyrankė „Bluetooth“ryšiu bendrauja su jūsų išmaniuoju telefonu, ji jums praneš ir kai kas nors skambina. Apyrankė vibruoja, todėl skambučio nepražiopsosite net labai triukšmingoje aplinkoje.

„Xiaomi Mi Band 1S“ vibracija gali atlikti ir dar vieną įdomią funkciją - ji gali jus pažadinti. Tai labai tylus žadintuvas, skirtas tik jums. Kodėl turėtumėte dėvėti šią apyrankę miegodamas? „Mi Band 1S“ gali stebėti jūsų miego ciklą ir pateikti informaciją apie miego gilumą, trukmę ir kokybę. Kitaip tariant, šis įrenginys gali jums suteikti visą reikalingą informaciją, kad galėtumėte stipriai pagerinti savo gyvenimo kokybę.

Įrenginio pakuotėje rasite tik įkroviklį, pačią apyrankę ir patogią dėžutę jai laikyti. Visas pagrindines funkcijas galima valdyti specialiomis programėlėmis telefone, todėl naudotis „Mi Band 1S“ yra tikrai patogu ir lengva. Jutiklis ir visa elektronika yra saugoma tvirtame aliuminio ir magnio lydinio korpuse, kuriame nėra jokių ekranų - tik trys LED švieselės. Pati apyrankė pagaminta iš tvirto ir jau standartu tapusio termoplastiko ir silikono mišinio. Trumpai tariant, „Mi Band 1S“ yra kokybiškas gaminysm atliekantis daug funkcijų. Geriausia tai, kad ši išmanioji apyrankė šiuo metu kainuoja kiek mažiau nei 13 eurų. Tai puikus būdas suteikti sau papildomą impulsą sveikatos būklei gerinti.

„Mi Band 1S“ pristatymas video siužete

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(2)
(4)

Komentarai (5)