Naujas tyrimas atskleidė, kas iš tiesų labiausiai jaudina vyrus - ir tai ne moterų užpakaliukas, ir net ne krūtinė  ()

Pasak tyrimų, į šią moters kūno dalį vyrų akys krypsta pirmiau nei į krūtinę ar užpakaliuką. Tai – džiugi naujiena toms, kurių stalčiai nebeužsidaro nuo juose esančios pakeliamų liemenėlių gausos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vyrai pirmiausia žiūri į tai, kas įrėmina veidą – plaukus! Kaip teigia žurnalas „Glamour“, būtent moterų plaukus pirmiausia pastebi vyriškosios lyties atstovai, o labiausiai jiems patinka švelnūs ir sveiki plaukai.

Štai naujausios apklausos rezultatai:

  • 74 proc. vyrų į moteris atkreips dėmesį būtent sužavėti jų plaukų;
  • 44 proc. apklaustųjų vaikinų sakė, kad pirmiausia pastebi plaukus, 26 proc. apžiūri drabužius, 25 proc. vyrų dėmesį traukia kojos, 4 proc. – makiažas. Taip išeina, kad didesnė tikimybė, jog bare vyrai užkalbins merginą su gražiais plaukais, nei su gilia iškirpte.
  • 82 proc. vyrų pastebėjo, kad seksualūs plaukai daro įtaką bendram moterų patrauklumui;
  • 60 proc. apklaustųjų teigė geriau susitikinėsiantys su mergina, kurios plaukai sveiki ir spindintys, nei su didelės krūtinės savininke;
  • net 78 proc. vaikinų jaudina moters plaukai.

„Pantene“ kompanijos užsakytas tyrimas vargu ar yra objektyvus, bet ar vyrams tikrai įspūdį daro moters plaukai? Pasak amerikiečių televizijos žvaigždės Steve'o Wardo, kiekviena moteris gali apsivilkti marškinėlius gilia iškirpte, bet ne kiekviena gali turėti nuostabą keliančius ir žavėtis verčiančius plaukus. Moterų ir merginų plaukai vyrams daug ką pasako.

„Sveiki ir prižiūrėti plaukai vyrams sukelia atsakingos, klasiškos, savo išvaizda besirūpinančios, dėmesingos moters įvaizdį. Būtent šių dalykų vyrai ieško moteryse“, - sakė jis.

Parengė Edita Maračinskaitė

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(30)
(56)
(-26)

Komentarai ()