Netikėta JAV mokslininkų išvada - vakuuminės pompos efektyviai gydo impotenciją  ()

JAV mokslininkai ištyrė vakuuminių pompų veiksmingumą gydant impotenciją ir padarė išvadą, kad jos gana dažnai pataiso vyro lytinę sveikatą ir leidžia iškart neskirti medikamentų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Mokslininkų grupė, vadovaujama Danielo Brisono iš Kamdeno Cooperio universitetinių klinikų , atliko milžiniškus tyrimus, kuriuose dalyvavo 6000 impotentų vyrų ir nustatė efektyvų vakuuminių pompų (dar vadinamų penio pompomis ar siurbliais) poveikį.

Tyrimų rezultatai perša aiškią išvadą: medicininė penio pompa gali būti puiki alternatyva medikamentams, kuriais paprastai gydomi vyrai su erektiline disfunkcija, tai yra, ilgalaikiu erekcijos sutrikimu, kaip skelbia mokslinis Nacionalinio sveikatos instituto leidinys.

Didelis vyrų ir jų partnerių pasitenkinimas

 

„Erekciją sukeliantis prietaisas, gydant erektilinę disfunkciją, pasirodė esąs veiksmingas ir turėtų būti įtrauktas į impotencijos terapiją“, – pareiškė mokslininkai. 98 procentai tiriamųjų vyrų ir 85 procentai jų partnerių prisipažino, jog yra patenkinti gydymo rezultatais.

Kaip praneša mokslininkai, tokie erekcijos pagalbos prietaisai yra saugūs naudoti ir nesukelia jokių kontraindikacijų impotencija sergantiems vyrams.

Penio siurblys kaip pirminė terapijos priemonė

 

„Vakuuminės pompos pasirodė veiksmingos gydant įvairių priežasčių sukeltą erektilinę disfunkciją“, – sako Brisonas. Jis siūlo medikams į savo praktiką būtinai įtraukti penio pompas kaip antrinę terapijos priemonę.

Anot jo, kai kuriais atvejais būtų prasminga apsiriboti penio pompomis kaip pirmine terapijos priemone, pavyzdžiui, penio reabilitacijos periodu po prostatos ektomijos arba pacientams, kuriems negalima skirti specialių vaistų (PDES inhibitorių).

Šaltinis: „Forschung und Wissen“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
Autoriai: Gražina Vasiliauskienė
(32)
(2)
(30)

Komentarai ()

Susijusios žymos: