Fizikos dėsnius pažeidžiantis variklis: ateitis ištiko dabar (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2017-09-17 19:11
- Tiesiog įdomu, kodėl Kiniečiai vagia JAV slaptasias technologijas, o paskui viešina savąsias? Kokie jiems iš to nauda? - gal viešina tik tai, kas galėtų būti kaip "klaidinantis" jaukas. Lygiai, kaip gravitacija, kurios egzistavimas iki šiol neįrodytas. - beje iš video be specialių nieko nesuprasi: va šitas ten, o tas ten, va dar kyla, va dabar krenta. Kas ir kaip atsirinkire patys. Išvada: patirtis sako, kad kai žmogus nepasako aiškiai, tai realiai jis neturi ką pasakyti.
Misteris 2017-09-17 19:18
Taikonautai skraidys KIBIRAIS. Geri daiktai praverčia ir kosmoso džiunglėse. Einšteinas vartosi karste.
Nerkus 2017-09-17 21:28
Blin, perskaičiau, kad straipsnio šaltinis yra pochmel.ru ir niekaip nesupratau kaip tokiu šaltiniu galima tikėti:)) tik paskui apsižiūrėjau:)
bahuriux 2017-09-18 08:45
Skraidys ne kibirais, bet varomi kibirais. Grabe vartosi Niutonas, jei ką, Enšteinas turbut bandytu tai pateisinti erdvėlaikio iškraipymu. Straipsnis silpnokas, reikia kažkokiu konkretesniu skaičiu.
conjurer 2017-09-18 11:53
Kartą važiavau dviračių žiemą. Takelis kuriuo važiavau buvo pilnai pasidengęs ledu. Nesuvaldžiau transporto priemonės, ir nukritau ant šono, trenkdamasis į takelį. Kažkodėl nenuskridau link marso ar veneros, tiesiog tėškiausi į žemę. Manau šitas mano nutikimas puikiai įrodo kad gravitacija egzistuoja. Kas netikit, pabandykite žiemą pavažinėti dviračiu, ar tiesiog apsiauti vasarinius batus. Gravitacija apie savo egzistavimą įrodys gan greitai.
vanduo4 2017-09-18 12:03
: Gravitacija, kaip ir Dievas - neegzistuoja, nebent tu pateiksi tiesioginių įrodymų. P.s. Iš kur tu toks tikras jog Dievo pirštas tavęs neparmetė ant žemės Gal buvai blogas vaikas???? - Ar girdėjai viduramžių mokslinę teoriją, jog žemė yra plokščia?
AlvydasR 2017-09-18 12:24
O kildamas helio balionas irgi prieštarauja trečiajam Niutono dėsniui?
conjurer 2017-09-18 12:51
Sakyčiau kad gravitacijos veikimas nėra tiksliai paaiškintas, bet žinome kad ji egzistuoja ir kaip veikia mus. Jei kada nors išsiaiškintume, kad gravitacija neegzistuoja, mums vis tiek reikės paaiškinti tą faktą, kad masyvūs objektai traukia vieni kitus. Kurį iki šiol su savo primityviu mokslu vadiname gravitacija. Kalbant apie religiją - nėra sutarimo kas yra dievas, ir kiek jų yra, ar kuo jis įtakoja žmones ir kitus objektus. Nemanau kad šiuos dalykus reikia kišti į tą pačią kategorija. P.S. Dėl nutukimo kalti ne riebalai ar cukrus, o nuolatinis persivalgymas. P.P.S Iš fakto kad kažkas kažko neįrodė, tavo išvada, kad aš buvau blogas vaikas?
Niemand 2017-09-18 12:55
Ne, o kodėl turėtų?
Niemand 2017-09-18 12:59
Moksle paaiškinti, reiškia sukurti matematinį modelį, kuris aprašytų reiškinį ir leistų daryti patikimas prognozes. Filosofiškai žiūrint, faktas, kad tavo egzistavimo irgi niekas neįrodė. Nereikėtų painioti filosofijos ir literatūrinių fantazijų su mokslu.
3xxx 2017-09-18 14:06
Tiangong 2 atrodo toli gražu ne taip, kaip pavaizduota. Gerokai kukliau.
HardAxe 2017-09-18 14:16
1. bandyk apsiauti ne vasarinius batus, o kibirus. 2. tai ne antigravitacinis variklis. gravitacijai jis nepriestarauja
_alvydas_ 2017-09-18 16:29
Gal veikia , gal ne ... o gal tikrai jie rado būdą kaip "atsispirti" nuo eterio (na kvantinio eterio ). Na kaip irklais į vandenį tik to eterio savybės tokios, kad paprastų irklų neužtenka. O čia gal vistik užčiuopė kažkokią to galimybę. Tada impulso tvermės dėsnis vistiek turbūt išliktų tik bendresne prasme, įskaitant ir eterio (ar jo sudedamosios dalies) judėjimą priešinga kryptim.
Misteris 2017-09-18 20:20
Na taip. Teks pripažinti,kad kosmoso terpė yra ETERIS arba fizinis vakuumas. Bet vadovėliai rašo kitaip.
mobilunkas 2017-09-18 21:47
jei paimi kibira ir valtyje kiloji ji gulinti i vandeni ir is vandens aukstyn zemyn irgi atsiranda stumos jega
bahuriux 2017-09-18 21:59
Pamąstymui. Juk egzistuoja virtualūs fotonai ir dar begalė virtualių dalelių, jos puikiai veikia (tampa realiomis) ties juodosios bedugnės įvykių horizontu. Bent jau taip teigia Stivenas. Aš nelinkęs tai vadinti eteriu, nes tai pasenęs ir nelabai veikiantis dalykas, bet vakuumas toli gražu nėra tuščias, kaip jums atrodo, priešingai vakuume gali būti begalybė, arba labai daug "virtualios" energijos/masės. Tai gal ir įmanoma atsispirti nuo tų virtualių dalelių, jei jas išprovokuoti veikti kaip reaktyvinio variklio išmetamą materiją/masę.
GNU 2017-09-19 00:11
Taip ir nesupratau kodel šiam varikliui nereikia kuro? Is ko jis tas mikro bangas gamina?
_alvydas_ 2017-09-19 15:12
Pavadinimas nėr labai svarbu. Kodėl pvz. "atomas" t.y. nedalomas nepaseno , o eteris paseno? Ok, tarkim turim virtualių dalelių spiečių. Visų pirma reiktų išsiaiškinti kuo virtuali dalelė skiriasi nuo paprastos su labai trumpu gyvavimo laiku? Tada pažiūrėti kas gaunasi radus (bent teoriškai įsivaizdavus) vidutinį to spiečiaus greitį. Jis lygus kam? Jei tiesiog deklaruosi, kad visada lygus 0 tolygiai judančio stebėtojo atžviliu tada turėsi spec. reliatyvumą dabartinėj formoj. O jei nelygus 0, tai turėsi faktiškai kvantinį eterį. Bet jei tas kibiras atsispiria į virtualias daleles, tada jis keičia kažkiek jų vidutinį greitį kryptimi priešinga judėjimui. Tada jau niekaip negalėsi teigti, kad vidutinis virtualių dalelių greitis lygus 0. O jei vidutinis virtualių dalelių greitis nelygus 0 tai ir c nebe konstanta. Šiaip terminą "kvantinis eteris" aš renkuosi todėl, jog manau, kad c konstanta tik vidutinio virtualių dalelių greičio atžvilgiu. O terminas "kvantinis vakuumas" kaip ir neturi užuominų apie virtualių dalelių vidutinį greitį ir tuo labiau jo ryšį su šviesos greičiu.
Niemand 2017-09-19 15:18
Kuras - tai tas daiktas, kur dega raketos tūtoje, yra išmetamas iš jos, o atoveiksmis panaudojamas greitėjimui. Šiam varikliui tokio nereikia ir todėl jis bent iš pirmo žvilgsnio pažeidžia impulso tvermės dėsnį, alia, Miunchauzenas išsitraukiantis pats save už plaukų. (Elektros) energijos šiam varikliui reikia, energijos tvermės dėsnio jis nepažeidinėja.
Niemand 2017-09-19 15:51
Nes QM virtualios dalelės iš vis neturi greičio, kur jau čia dar vidutinis... Ir reikia pastebėti, kad tas keistas reikalas su neegzistuojančiais parametrais puikiai funkcionuoja ir duoda absoliučiai teisingus rezultatus.