Tailande ūkininko mirtis ir vėl primena, ką žmonės išdarinėja su drambliais (Video)  ()

Tailande rastas ūkininko lavonas, kuris buvo paslėptas po šakomis ir lapais šalia tos vietos, kur vyras pririšdavo savo dramblį. Tai pranešė šalies laikraštis „The Nation“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Policijos duomenimis, 50 metų Amorno Morakoto kūną artimieji rado sekmadienio vakarą. Pasak teismo medicinos ekspertų, jam buvo smogti keli smūgiai į galvą ir liemenį. Vyras turėjo pririšti 37 metų dramblio patelę, kuri visą dieną dirbo kaučiukmedžių plantacijoje, nešiodama rąstus.

Vakare ūkininkui ilgai negrįžus į namus, artimieji išėjo jo ieškoti. Velionio šeimos narių nuomone, vyrą užmušė dramblė, kuri, pasak jų, anksčiau jau yra puolusi ir net sužeidusi savo šeimininką.

Kalbama apie kerštą. Darbui naudojami drambliai dažnai yra mušami ir treniruojami labai prastomis sąlygomis. Dirbdami miškuose jie neretai susižeidžia, persitempia ir suserga. Dažnai sakoma, kad nėra tokio darbinio dramblio, kuris nebūtų palaužtas kančių.

Dramblių darbas Tailande

Tai ne vienintelis žmogus, kurį užmušo drambliai - lapkričio 23 d. Indijoje, Vakarų Bengalijos valstijoje, dramblys negyvai sutrypė 40 metų banko darbuotoją Sadiką Rahmaną (Sadiq Rahman), kuris sustojo šalikelėje ir išlipo iš automobilio, norėdamas nufotografuoti gyvūną.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(7)
(3)
(4)

Komentarai ()