Istorija apie pakvaišusį gydytoją, kuris negalėjo atsisveikinti su mirusia gyvenimo meile - sklando gandai, kad vyras miegojo su šiurpiai atrodančiu lavonu (Video)  ()

1930 m. visų gerbiamas medikas Carlas Tanzleris Floridoje sutiko savo gyvenimo meilę Eleną. Prieš tai vyras sapnavo, kaip miręs giminaitis jam parodė moterį, kurią Carlas kada nors sutiks ir neva įsimylės. 55-erių medikas buvo įsitikinęs, jog ta moteris buvo Elena.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

21-erių mergina tada atvyko į ligoninę, kurioje dirbo Carlas. Kubietę Maria Elena Milagro de Hoyos paliko vyras, todėl ji buvo pasiryžusi naujam gyvenimo etapui. Elenai buvo nustatyta tuberkuliozė. Tais laikais tai buvo viena dažniausių diagnozių. C. Tanzleris buvo taip apsėstas pacientės, kad visokiais būdais stengėsi ją išgydyti. Pažeisdamas ligoninės taisykles, jis asmeniškai lankė Eleną namuose ir bandė padėti merginai gamindamas keistus vaistus. Žinoma, kadangi Elena buvo mediko svajonių mergina, jis ne kartą bandė jai pirštis, nors abejotina, kad ji atsakė į jo jausmus.

Nepavykus gydymui, po metų Elena mirė. Carlas pasistatė mauzoliejų savo kieme, kuriame laikė merginos palaikus. Nepaisydamas, kad ji turėjo šeimą, vyras vienintelis turėjo raktą nuo pastato, kad galėtų lankyti savo mirusią mylimąją bet kuriuo paros metu. Mauzoliejuje buvo įrengtas telefonas, kad vyras neva galėtų kalbėtis su merginos dvasia.

Praėjus 2 metams po Elenos mirties, C. Tanzleris paslapčia pernešė jos kūną iš mauzoliejaus ir paguldė jį į vaikišką lovelę savo namuose. Po kurio laiko vyras tikino, jog pati Elena jam pasakė taip pasielgti. Medikas sutvirtino irstantį merginos kūną laidais, vašku ir gipsu. Jis aprengė palaikus jos pačios drabužiais, o ant galvos uždėjo peruką, pagamintą iš jos tikrų plaukų. Į akiduobes vyras jai įstatė stiklines akis, o kvapą malšindavo aitriais kvepalais. Sklando gandai, kad jis į jos genitalijas įstatė nedidelį vamzdelį, kad galėtų su lavonu užsiimti seksu, tačiau jie niekada nebuvo patvirtinti.

1940 m. Elenos sesuo netyčia aptiko jos palaikus Carlo namuose ir kreipėsi į policiją. C. Tanzleris buvo areštuotas, tačiau į kalėjimą nesėdo. Žmonės keistai žavėjosi stipria vyro meile mirusiai merginai, tačiau šį kartą jį buvo palaidota taip, kad medikas nesužinotų, kur.

C. Tanzlerio ir Marijos Elenos Milagro de Hoyos istorija video siužete

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(10)
(1)
(9)

Komentarai ()