Atsisakę vakcinų turėtų atsisakyti ir gydymo? Taip mano žymus vokiečių genetikas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

NekenciuReklamos 2020-12-22 17:33
tavo zinios sita tema netikslios ir delto tavo nuomone yra "neteisingai" susiformavusi. Skiepu zalos kompensavimo mechanizmai egzistuoja daugelyje issivysciusiu saliu ir jomis aktyviai naudojamasi. Kaip pvz: USA - https://en.wikipedia.org/wiki/National_ ... on_Program
Misteris 2020-12-22 17:56
Paaiškinu gydytojams. Atsisakę gydyti ,nepamirškite grąžinti sumokėtą PSD mokestį,o po rezervuokitės vietą Užimtumo tarnyboje.
mindaugas.vaitiekūnas 2020-12-22 17:56
Dėl to, kad mes gyvename visuomenėje, kurioje turime toleruoti kitą žmogų už jo laisvą pasirinkimą! Dėl tos pačios priežasties, dėl kurios pas mane policija nevažiuoja, bet važiuoja pas kitą ir net po kelis kartus per savaitę. Dėl tos pačios priežasties, dėl kurios mes išlaikome gaisrininkus, nors mano namas niekada ir nedegė. Gelbėtojai paplūdimiuose, kurių paslaugų daugumai niekada ir neprireiks. Kaliniai kalėjimuose, įkalinti iki gyvos galvos. Kelias, kuriuo niekada nevažiuosi. Parkas, kuriame niekada nevaikščiosi. .... Klausi kodėl už tai turėtum mokėt? Todėl, kad kažkas taip pat moka už tave!
kukulis4 2020-12-22 18:11
Manau, kad taip ir bus. Nelabai matau priezasciu, kodel pati EU uzuot uzdejus bana neskiepytiems rupintis lokaliu zidiniu gesinimais. O net jeigu ne EU, tai verslas tokius principus prades taikyt daug greiciau ir, kaip visad buna, efektyviau. Quantas jau seniai paskelbe, kad neskraidins neskiepytu, tai visai realu, kad nesiskiepyje keliaus tik peskom arba savo TP.
DarkNRG 2020-12-22 19:00
Tai gal tada turetu negydyti zmoniu uzsikretusiu Covidu, kurie yra rizikos grupeje? Pvz zmoniu su dideliu antsvoriu, kurie labai daznai turi diabeta, sirdies ir kruva kitu ligu. Ar dar kokiu alkoholiku ir t.t. Juk cia jie vieni is labiausiai uzkemsanciu ligonines. Del ju ir del senyvo amziaus zmoniu ( senoliai cia aisku ne prie ko) visi kiti turi aukotis.
NekenciuReklamos 2020-12-22 19:41
netgi tu turetum sugebeti izvelgti skirtuma tarp zmoniu, kurie piktybiskai save pastato y pozicija (atsisakydami skiepu), kurioje jie uzsikrete gali uzkresti kitus (o tai jau galima traktuoti, kaip zmogzudyste del neatsargumo) IR zmones, kurie turi psichologiniu bedu (del to ir persivalgo), arba turi genetiniu/kraujotakos sutrikimo (del to ir prasta medziagu apykaita ir virsvoris).
DarkNRG 2020-12-22 19:52
Tu cia rimtai ar trolini..? Tu juk nebandai pasakyt, kad visi storuliai, alkoholikai, narkomanai ir seip tinginiai savim nesirupinantys, yra tokie, tik del psichologiniu/genetiniu priezasciu ir patys cia yra visai ne prie ko. Zmone turetu nustot naudoti dabar vakaruose populiaru 'as auka as cia ne prie ko, cia kiti kalti' modeli, ir prisiimit atsakomybe kiekvienas asmeniskai. Kaip ir sakiau, daugumoj, jie ir uzkemsa ligonines pandemijos metu.
Misteris 2020-12-22 21:06
Ko jūs čia ginčijatės? Kvieskite daktarą MENGELĘ už arbitrą.
Bruonius 2020-12-22 23:31
Robert De Niro: ‘I’m not anti-vaccine, I want safe vaccines’ Kaip tik paziurejau jo filma "Vaxxed". Filmas nei uz tuos nei anuos, tik faktai. Verta paziuret
Fikcija 2020-12-22 23:41
As uz skiepus, bet virusas mutuoja.Taigi farmacijai atsiveria naujos biznio perspektyvos kasmet skiepytis reikes , kaip ir su gripu budavo...
IceBullet 2020-12-23 00:09
Kol prieis mano eile skiepytis, jau bus praeje maziausiai keli menesiai nuo pirmuju paskiepytu. 99,9% (mano nuomone), kad nieko blogo jiems nenutiks, nebent susirgs tuo covid, nes skiepai vis del to tik 94% veiksmingi. Taigi drasiai skiepysiuosi. O po metu ar dvieju i susirgusius sita liga dauguma ziures kaip i tuberkulioze sergancius - bomzai arba apsileide idiotai.
AAA000 2020-12-23 00:31
cia ne tas atvejis. cia skiepai aplamai jau paskutine rimtesne priemone. visa kita - tos keliu blokados ir pan, valdzios issidirbinejimai kur jau kelia tiesiogine zala visuomenei, o ne kazka apsaugo. politine vaidyba kazkokia. viskas labai paprasta, mokescius galima paskirt - bet isleist juos reikia tikslingai, o ne belenkaip. is geru variantu tik arba uzsipirkinet masiskai kuo ivairesniu skiepu (pasitikint tiesiog ES ir pasaulinem lyderiaujanciom praktikom). arba jei imt i savo rankas kontrole - statyt kazkokia karantinuotuju gydymo zona, apsitvert sali karantino postais ir stiprint visuotinio testavimo-laboratoriju pajegumus. prie esamu gydymo istaigu. didint nustatymo sparta. iki masisko pratestavimo lygio realiu laiku. o sergancius (ir pasyviai) laikinai siust "atostogu" i tam pritaikyta zona. visus be isimciu. valyt uzkrata tiesiog teritoriskai. toki lygi mes dar pajegus igyvendint. salies vidinemis jegomis. jei cia tipo siekt kazkokio savarankiskumo. o susikurt skiepu - deja ne. ir cia gi ilgam - negi dar KAZKAM neaisku? aktyviu nesiotoju skaicius dideja - dar nei karto net nemazejo ! ir procesas platinimo tik aktyveja ... vadinasi parodomieji sprendimai neveike ir neveiks... nes neveikia NIEKUR PASAULY... kad keli kokie glusai buhalteriukai pamanipuliuoja skaiciukais - niekas nesikeicia juk. FAKTAS.
HardAxe 2020-12-23 00:47
pavasarį gal ir buvo cirkas, bet po valstiečių apatijos dabar tai nebe cirkas. Elementariai ligoninės užpildytos iki 80-100% Lietuvoj. Nebebūtų kur dėti naujų ligonių po Kalėdų.
vardasas 2020-12-23 09:17
Tai kad net pavasari ligonines buvo perpildytos ir pagal ziniasklaida net ant grindu gulde kai uzsikretusiu buvo isviso apie100 o dabar kasdiena po minimum 2000 ir vietu vis dar yra, keista net ne truputi.
who 2020-12-23 09:20
Leisk priminti, kad yra nauja valdžia, kuri turi ne fotografuotis o imtis iniciatyvos. Dar ne vėlu, kad po to nereiktų sakyti nėra vietų ar kažkam atjunginėti deguonį. Laikas pritaikyti naujas patalpas, apjungti karo medikus, savanorius, tempti įrangą.
vanduo4 2020-12-23 09:31
Visa tai skamba diktatūra. - Skiepijimasis turi būti žmogaus reikalas, o ne prievarta, ypatingai kai neaišku ar tie skiepai apskritai saugūs. - Negydomi turėtų būti tik tie asmenys, kurie dalyvavo riaušėse, piktybiškai nesilaikė saugumo reikalavimų, o visi kiti, gyvenę sveikai, laikęsi rekomendaijų neturėtų būti terorizuojami įsidarbinant, keliaujant ar pan. - Dabartiniai skiepai tai ne šiaip skiepai, tai genetinis poveikis organizmui. Jie netgi nėra stabilūs, nes aukštesnėje temperatūroje suyra ir praranda savo savybes. - Čia tas pats kaip pasakyti, jog prievartinį skiepijimą stumiančius atstovus - sušaudyti.
sub 2020-12-23 10:48
Keista kaip tu dar gyvas ir sveikas, nors dėl "sveikas" labai abejoju. Kaip dar ant tavęs kokio novičioko neišbandė??? Visi tokie "man nelabai rūpėjo ant ko pasirašinėju" tikrai nepasižymi aukštu IQ, tai bandau teigti kad tokiems taip pat nelabai rūpi ir pasidomėti ir pasitikrinti tam tikrų interesų skledžiamą dezinformaciją.
who 2020-12-23 11:24
IQ niekuo dėtas, gal kiek lengvabūdiškas požiūris. Gal žmogus pagalvojo: tai standartinis dok. kurį arba pasirašai arba apsisuki ir išeini. Nesutikti iš esmės negali, o už durų klientų eilė ir aptarti kiekvieno punkto su personalu nėra laiko. Ir nieko kito negali įbrukti, kaip standartinę sutartį, nes būtų kliento teisių pažeidimas. O novičioku nuodija tikiuosi ne mūsų platumose.
HardAxe 2020-12-23 11:34
Gydymasis irgi žmogaus reikalas, ne prievarta. Manau tie, kurie nenori gydytis smarkiai nenukentės, jeigu už sumokėtus PSD mokesčius juos gydys nuo visko apart koronos intensyvioj terapijoj. Aišku taip pakalbėti galima. Kuo rimčiau kalbės tuo geirau bus (daugiau pasiskiepys). Turbūt būtų sveika ir tokį sąrašą padaryti, (netikiu korona-man mažesnės baudos už vaikščiojimą be kaukės, bet atsisakau gydymo ar tai sėdėsiu prioriteto gale). Bet realybėj reikės tuos žmones gelbėti. Nieko nepadarysi, kad jie ar jų aplinka idiotai, negalima vien dėl to nurašyt žmogaus. sutinku pavyzdžių, kai tiesiog aplinka netinkama. Pvz nardymo vadovas (DM) neseniai paklausė, "klausyk, o 5g tikrai toks kenksmingas kaip čia kalba?" Užteko gal 2min paaiškinimo, kad suprastų. Bet žmogus turėjo abejonę nešiotis bent metus. Apklausoj būtų nesąmonių prikalbėjęs. Per savaitę miršta 100 žmonių, jeigu po skiepų turėsim 100 komplikacijos atvejų, tai skiepai atsipirks. Aš irgi būčiau už komplikacijų kompensacijos fondą, mielai dasimesčiau kelis eurus, kad juos galėtų išsidalinti sulaukę komplikacijų.
menten 2020-12-23 11:35
Visada gali nesutikti, bet tada taip ir parašai. Kad po to nebūtų, kad sunkiai susergi ir kaltini medikus, kad nepasiūlė gydymo.