Šiaurės vakarinį Ramiojo vandenyno dangų nušvietė neįprasti objektai: ar tai galėjo būti „SpaceX“ misijos nuolaužos? (Video)  ()

Virš JAV Ramiojo vandenyno šiaurės vakarų užfiksavo įspūdingas šviesas. Manoma, kad tai buvo „SpaceX“ misijos nuolaužos, grįžtančios į atmosferą, pranešė Nacionalinė oro tarnyba (NWS).


Visi šio ciklo įrašai

  • 2021-03-28 Šiaurės vakarinį Ramiojo vandenyno dangų nušvietė neįprasti objektai: ar tai galėjo būti „SpaceX“ misijos nuolaužos? (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Kol laukiame tolesnio informacijos patvirtinimo, štai neoficiali informacija, kurią turime iki šiol. Šviesūs objektai danguje buvo „Falcon 9“ raketos 2-osios pakopos nuolaužos“, – tviteryje rašė NWS Seattle.

Socialiniuose tinkluose paskelbtuose vaizdo įrašuose matyti storas žaižaruojančių taškų būrys su liepsnojančiais šviesos takeliais, lėtai judančiais per dangų. Kiek vėliau jie išnyksta.

Socialinių tinklų vartotojai spėja, kad tai gali būti meteorai, kiti juokaudami siūlo, kad tai galbūt ateivių invazija.

 

Vietos žiniasklaida pranešė apie kelis pastebėjimus iškart po 21 val. vietos laiku, o vaizdo įrašai buvo paskelbti internete iš Vašingtono valstijos ir Oregono.

NWS Seattle teigė, kad reginį greičiausiai sukėlė kosminės nuolaužos, o ne meteoras ar panašus objektas, nes pastarasis judės kur kas greičiau. Tokią išvadą patvirtino keli meteorologai, kuriuos cituoja vietos žiniasklaida.

Jonathanas McDowellas iš Harvardo astrofizikos centro taip pat nurodė, kad reginio šaltinis yra raketos „Falcon 9“ nuolaužos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(0)
(6)

Komentarai ()