Neįprasčiausias nėštumas istorijoje – mergina pastojo po oralinio sekso, kai buvo padurta į pilvą: ir tai dar ne keisčiausia, ką aptiko gydytojai (Video)  ()

Yra tam tikrų medicininių atvejų tyrimų, kuriais patikėti beveik neįmanoma, nes visa tai skamba kaip bloga miesto legenda, kurią skleidžia vaikai mokykloje. Ir vis dėlto... tai yra medicinos literatūroje aprašytas realus atvejis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1988 m. rugsėjo mėn. britų žurnale „Obstetrics and Gynaecology“ („Akušerija ir ginekologija“) buvo paskelbta tyrimo „Oralinis apvaisinimas. Apvaisinimas per artimiausią virškinamąjį traktą pacientui, turinčiam aplazminę distalinę makštį“ ataskaita.

Tirtame neįprastame pranešime, penkiolikmetė mergina pateko į ligoninę su durtine žaizda, padaryta peiliu – incidente dalyvavo ji ir du jos vaikinai. Vienas buvo dabartinis jos draugas, vienas – ankstesnis jos vaikinas.

„Kuris tiksliai vaikinas dūrė į merginą, buvo visiškai neaišku, tačiau visi trys kruvino meilės trikampio dalyviai buvo pripažinti sužaloti peiliu. Mergaitei buvo nestipriai sužeista kairė ranka, tačiau rimčiausias sužalojimas buvo durtinė žaizda viršutinėje pilvo dalyje“, - rašoma pranešime.

Ji buvo nuvežta į operacinę, kur gydytojai atliko jos žaizdų tyrimus.

„Viršutinis vidurinės pilvo pjūvis, paliko dvi skylutes skrandyje. Šios dvi žaizdos atsirado dėl vienintelės durtinės žaizdos per pilvo sienelę. Operacijos metu skrandis buvo tuščias." - rašė jie.

 

Ji buvo gydoma ligoninėje 10 dienų, o po to buvo išleista gydytis į namus. Bet, po 278 dienų ji grįžo. Šį kartą jai skaudėjo pilvą. Pasirodo, ji ėjo į darbą ir patyrė pilvo ertmės susitraukimus.

Tačiau merginą apžiūrėję gydytojai nustatė, kad „vulvoje nebuvo makšties, tik išorinė šlaplė, o tarp mažųjų lytinių lūpų buvo sekli odos duobutė". Gydytojai nustatė, kad makštis buvo tik 2 centimetrų gylio. Mediciniškai tai žinoma kaip akla makštis.

Kai po Cezario pjūvio gimė sveikas berniukas, medicinos komanda įsigilino į merginos istoriją.

„Pacientė puikiai žinojo faktą, kad neturi makšties, o po nesėkmingų bandymų atlikti įprastus lytinius santykius ji pradėjo oralinio sekso eksperimentus. Prieš pat ją paduriant į pilvą, ji praktikavo felaciją (oralinį seksą) su naujuoju vaikinu, kai juos užtiko buvęs merginos vaikinas. Šis susidūrimas baigėsi kova peiliais", rašoma pranešime.

 

Mergina pasakė gydytojams, kad ji niekada neturėjo mėnesinių ir negalėjo patikėti, kad yra nėščia – net tada, kai per devynis mėnesius jos pilvas ir toliau didėjo. Po šio įvykio kelis kartus buvo bandoma sukonstruoti makštį operacijomis, bet tai pavyko tik iš dalies.

Gydytojai padarė išvadą, kad jos vaikas, nors ir sunku tuo patikėti, buvo pradėtas per oralinį seksą, ir po to sekusiu kruvinų grumtynių peiliu.

„Tikėtinas šio nėštumo paaiškinimas yra tas, kad spermatozoidai pateko į reprodukcinius organus per sužeistą virškinamąjį traktą. Yra žinoma, kad spermatozoidai ilgai neišgyvena aplinkoje, kurioje yra žemas pH. Tačiau taip pat yra žinoma, kad seilių pH yra aukštas ir kad alkano žmogaus skrandis normaliomis sąlygomis negamina skrandžio rūgšties“ - rašė komanda.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(49)
(8)
(41)

Komentarai ()