Kaip sovietų Rusijoje sprogo ir įsisuko seksualinė revoliucija – dėjosi tai, kas Europoje buvo neįsivaizduojama: bet galiausiai tai sukėlė masinę problemą (Foto, Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

iPienius 2021-07-07 17:26
praejo 100 metu ir istorija kartojasi
punktyras 2021-07-07 18:45
Kas kartojasi konkrečiai?
daynewss 2021-07-07 22:12
Kartojasi vaivorykštinis cunamis
Hmz 2021-07-07 23:12
Ir kokius panašumus matai?
svetys 2021-07-08 09:16
Pvz. kassekundinė (ir vis su kitu) partnerystė. Sakyčiau ir tada ji nebuvo draudžiama, o ir dabartinėje partnerystėje ji lyg ir nėra limituojama laiku...
Hmz 2021-07-08 17:23
Atskleisiu baisią paslaptį - santuokos irgi nelimituojamos laiku. Tuoktis ir skirtis gali N kartų. Siaubas siaubas, koks komunistinis išmislas tos skyrybos.
kiesza 2021-07-08 17:54
Bolševikinis gaivalas turi daug sąsajų su dabartiniu Chomoseksualistų kultu, šiai dienai netgi aklai kopijuojami veiksmingiausi komunistų metodai, vardan iškrypimų šlovinimo. Šeima niekinama, net mėginama užginčyti šeimos, lyties sąvokas, prieš apsoliučios daugumos valią braunamasi į valstybių konstitucijas, jas darkant (tradicinių vertybių nenaudai) kas per amžius buvo nenormalu, pateikiama kaip nauja norma. Kuriamos vis naujos žmogaus teisės apsoliučiai prieštarauja žmonių prigimčiai. Tačiau visa tai tėra laikina mada, kuomet užsisukus finansų sklendei, baigsis ši prieš tautas nukreipta propaganda..
Hmz 2021-07-09 08:15
"Žmogaus prigimtis" yra filosofinė sąvoka, nežinojai? Trumpiau tariant, prirašinėjai abstrakčių pliurpalų, visai kaip tarybinis propagandistas, kuris galėdavo valandą laiko pasakoti apie pasaulinio imperializmo baisumus, nieko konkretaus nepasakydamas.
svetys 2021-07-09 10:04
Be pagiežos, neapykantos ir destrukcijos skleidimo ne kas pavyko tesuregzti? Sakyčiau, krikščionybėje santuokos aktas yra vienkartinis (kol mirtis išskirs)... Bet, žinoma, kai kuriem entuziastam (pačiam?) komunizmo idealai (be išlygų) yra virš visko...
SaMaras 2021-07-09 10:11
Na a6 ir ne su viskuo sutinku, bet manau panašios diskusijos irgi virė, kai bandė įteisinti moterų balsavimo teises, spalvotųjų teises... irgi buvo besišiaušiančių kad kas anksčiau buvo nenormalu (laikyti tas grupes iš viso žmonėmis) bandoma prastumti kaip naują visuotinę normą.. buvo laikai kai moteris su kelnėmis viešumoje buvo kažkas tokio OHOHO ir reto naglumo pareiškimas..
Hmz 2021-07-09 11:18
Tai, kiek supratau, pačiam kliūva civilinė santuoka, bet nesugebi be maivymosi to pasakyti?
kiesza 2021-07-10 10:00
Šeima yra vyras ir moteris arba kriminalinių asmenų grupė. Taippat niekinimas prasideda jai norima areštuoti vaikų teisę į tėvą ir motiną, kada vaikui brukama homo ideologija prieš tėvų valią, tai yra niekinimas. Orlauskas ? Jai jis homoseksualus liberalas, tada neabejoju, kad niekina. Konstitucija galima keisti tik referendumu, o kada keli gėjai nusprendžia už visą tautą kas normalu, kas ne, tada prasideda komunistinis totalitarizmas. Prigimtis yra pratęsti giminę, tad savo iškrypimų neteisinkite po filosofijos tezėmis Pas tamstą taip pat nematau, loginės minties, kodėl turiu gerbti savo kaimyną gėjų su sijonu, luošinantį atimtą ir isivaikintą vaiką, nepaliksiantį savų atžalų , Netarnavusį kariuomenėje ir neisiantį ginklu ginti savo tėvų..
Benediktas 2021-07-10 10:14
Man atrodo tuos visus gėjų judėjimus Rusija finansuoja, inspiruoja, padeda organizuoti, nupirkti deputatai kelia įstatymus svarstymui ir pan. Rusijai labai palankūs jie. O tuos kurie pasisako prieš juos, irgi finasuoja. Ir tokia bim-bam situacija, galima norimai partijai įlysti į valdžią, bet kurioje vakarų valstybėje (Vokietijoje, Prancūzijoje, Vengrijoje, Lietuvoje ir t.t.. Nes žmonėse sukelia nepasitenkinimą lygioje vietoje, kai specialiai priešpastotoma su tradicinės šeimos vertybėmis. Reikia tik daug garso, reklamos. Tas pats ir su pabėgėlių krize Europoje is Sirijos, Irako ir t.t. Pabombarduoji, parodai pabegeliams kelius, kur pereiti siena, Vokietijoje sukuri judejimus pries pabegelius, gauni vietinių gyventoju palaikyma ir eini i valdžią. Ką Lukošenka/Putinas dabar daro su Lietuva. Būtų prorusiška partija Lietuvos valdžioje - taip nekenktų, bet kadangi konservatoriai, tai davai skraidinam lektuvais iš Turkijos. Karbauskis delnais trina.
punktyras 2021-07-10 16:42
Giminės pratęsimas turėtų būti sąmoningas žmogaus apsiprendimas, nemanote? Kodėl įsivaikintas vaikas turėtų nepalikti savo atžalų? Ar juos kaip pasiimamus iš prieglaudų gyvūnėlius sterilizuoja? Sijonų baimės komentuoti nesiimsiu.
AAA000 2021-07-10 17:50
nemanau kad tai isvis svarbu. galima pvz atgaivint sperma is banko ir padaryt ta tavo "gimines pratesima" po sakykim 1000 metu po tavo mirimo - ir visiems kitiem palikuonims, kurie naturaliai gime - cia techniskai bus kazkoks prosenelis - jei ziuret is "gimines" pozicijos. ir jis tipo automatu igaus privilegiju? vnz as noriu pasakyt kad siti "seimu" iteisinimai yra visiska nesamone... buhalterizmas - kuris is esmes tik trukdo zmonijai vystytis ir siekt pazangos. as uz resursu teisinga perskirstyma. o samoningumas yra gyvo asmens isskirtine privilegija... sukurt kazkokias testines teisines strukturas ir vadint tai "samoningumu" - nu cia svelniai pasakius - debilizmas. imanoma ir padaryta - bet ar REIKALINGA? kai tai pradeda liest net nepazinojusius... cia kaip minimum antiekologiska paveldes kazkoks religinis glusas milijardus ir isleis pvz bombu sprogdinimui... cia irgi i "seimos gynima" pripaisykit - jus ta ginat
Benediktas 2021-07-10 22:14
upsss...skaudžiai
punktyras 2021-07-11 19:43
Na, nesąmoningai nueiti į spermos banką ir pratęsti giminę būtų keblu. Minėdamas sąmoningumą (replikuodamas į teiginį apie tai, kad giminės pratęsimas yra prigimtis) turėjau omenyje sąmoningą apsisprendimą, pasveriant visus už ir prieš, o ne vadovavimąsi vien instinktais.
AAA000 2021-07-12 01:24
tame ir absurdas. tu gini is esmes situacija, kai kazkoks diktatorius sunaikins tavo palikuonis igeidzio principu. nes tu pats iduodi jam toki iranki - agituodamas uz apribojimus kaip turi prasitest gimine gamtine situacija yra pati naturaliausia - nes gyvunai nekariauja del igeidziu ir jiems tai nesvarbu. o jei kalbam apie tikraji samoninguma - reikia kalbet apie rusies poreikius. nes cia jau buvo net variantu, kai pvz kazkoks daktarelis su genetinem problemom savo defektuota sperma paplatino per vaisingumo klinikas, kaip "nepriklausomu nuasmenintu kokybisku donoru" tu kalbi is esmes uz savo asmenni interesa, kuris tau ipirstas kaip "tradicinis" poreikis kazkoks. jokio samoningumo jame nera... o galimas problemas ignoruoji... rusiai tesvarbu pakankama genetine ivairove. ir kad palikuonys butu sveiki. ir socialine gerove - kad palikuonys butu aprupinti normaliais resursais. vadins kiekis ribotas, o ne kiek kas prisifantazuoja. vat tada bus normali visuomene. pertekliniai ribojimai kuria destrukcija ir sistemines skyles-problemas. nepakankami ribojimai - resursu svaistyma, socialine nasta ir korupcija.
punktyras 2021-07-12 14:31
Koks apribojimas yra patarimas vadovautis protu, ne instinktais? Gal geriau ką nors apie buhalterius rašykite, bent juokinga būna, nes su teksto suvokimu sunkiai sekasi.
AAA000 2021-07-13 00:20
kad tu to net nesiulai. tavo pasirinkimai jokiu protu nedvelkia... tarp eiluciu as tepasiuliau - jei nesugebama sugeneruot protingu variantu - reikia bent jau evoliuciskai instinktyvius iformint. kad daunai nekraipytu kaip nori... nes sistema beprasme pati is saves - pertekline nasta visuomenei. ja gi reikia islaikyt... cia jei nesupratai - sutrumpinta mano "persama" versija...