Kaip sovietų Rusijoje sprogo ir įsisuko seksualinė revoliucija – dėjosi tai, kas Europoje buvo neįsivaizduojama: bet galiausiai tai sukėlė masinę problemą (Foto, Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

punktyras 2021-07-13 16:08
Pritariamai linksėdamas, palieku jus vieną kalbėtis su protingu žmogumi.
Chingishan 2023-02-01 08:31
Tikėkimės kad taip bus ir dabar. Neužilgo visi tie kas slankiojo po pedų paradus(juos rėmė, pataikavo, protegavo, finansavo, priiminėjo jiems skirtus įstatymus) bus izoliuoti, gydomi ar keliaus už grotų.
donatasv 2023-02-01 17:03
Tai gal nevyniok į vatą ir sakyk tiesiai šviesiai laisvės partija finansuojama putkino Karbauskis dirba putkinui. Visi kas ne pagal tavo temą dirba putinui. Nepersistengi? Žmonėm atsibodo suvaržymai kaip priespaudoje tai ir kruta...
Hmz 2023-02-02 13:50
Tai va imkim Lietuvą už pavyzdį ir sukonkretinkim - ką Lietuvos LGBT judėjimas daro naudingo Rusijai?
Benediktas 2023-02-02 13:57
Naudingo Rusijai - nieko. Putinui naudingo - motyvuoja mobikus. Lietuva - vakarų civ. dalis. Plius duoda motyvaciją 'Šeimų maršui' sukiotis aplink Seimo langus ir šaukti - 'konservatorius lauk. Putinas ateis - sutvarkys viską.' Vnz. - duoda rusų propogandai peno. Del to Putinas gauna balų iš visuomenės. Čia man atrodo - tokie labai akivaizdūs dalykai.
immortallt 2023-02-02 15:09
Benediktas, taip, toks scenarijus galimas. Bet tada klausimas, kaip tiems, kurių laisvė paminama siekti savo teisių ir nebūti palaikytais "putlerio pakalikais"? Koks va Gražulis, kad atidirbinėja, kuris akivaizdžiai priešina visuomenę, ir turbūt pats bent jau biseksualas - tai kaip ir beveik ir aišku. Dar tas LGBT prezidentas, berods buvęs, kuris skandalus mėgdavo kelti, tai irgi gali sąsajas įtarti, bet pvz. Laisvės partija, kurie ne skandalus darė, o siekė įteisinti civilinius santykius, tai kaip gali laikyti pakalikais? Matosi porą tamsuolių išmetė į atvirą eterį, kuriems civilinės partnerystės įteisinimas reiškia, kad heteroseksualių porų sudarytose santuokose ką nors tai keičia. Ar kad homoseksualams rūpi, kad neliktų heteroseksualių porų. Matyt patys esat homoseksualai ir bijote, kad įsiteisinus neatsilaikysite ir nubėgsite ieškoti homoseksualaus partnerio. Dar juokingiau, kai aiškina vaikų teisę turėti mamą ir tėtį. Bet kai paklausi, tai ar yra už tai, kad atimti vaiką iš išsiskyrusių tėvų, ar kur vieno iš tėvų visai nėra, arba tėvai numetė vaiką seneliams, tada kažką pradeda lementi, bet rišlaus sakinio nebesurezga. O šiaip taip, kaip kažkas ir rašė, realiai identiškos struktūros argumentai naudoti ir prieš lygių teisių "spalvotiems" įvedimą, ir prieš moterims balsavimo teisės suteikimą, ir ką tik nori.
Hmz 2023-02-03 21:05
Žodžiu, jau nebefinansuoja ir nebeinspiruoja. Gyvenimas keičiasi akyse. O kad naudojasi - sorry, bičas, bet tu taip nieko ir nesupratai. Ir TSRS, ir Rusija savo propagandiniams tikslams naudojosi viskuo iš eilės - moterų ir spalvotųjų judėjimais, karu Vietname ir Korėjoje bei jų sukeltais atoveiksmiais - antikariniais judėjimais. Naudojosi ir invazija Jugoslavijoje, ir NATO pajėgų dislokavimu, ir t.t. Tad, jei būtum nuoseklus, turėtum pratęsti mintį - Rusija tyčia inspiruoja NATO priešakinių pajėgų didinimą, ginkluotės perdavimą Ukrainai, kad galėtų gąsdinti biomasę. Spalvotiesiems reikėjo tyliai sėdėti kamputyje, nes jų judėjimai buvo naudingi komunistams, px kad liksi antrarūšis. Na ir taip toliau, istorinių atradimų pasikapstęs padarysi gausybę.